rastis píše: Recta (zosilovace) vedia hrat aj ciste / poloskreslene zvuky a vobec nie zle - podla mna.
Nehral som sa DR tak dlho ako s Mark IV co mam doma a je pravda, ze ked som ho zapol prvykrat a hral na nom tak som si myslel, ze ho hned predam( MarkIV). Vravim len aky som mal pocit z niekolkohodinoveho hrania sa s DR. Bud alebo.
Ne. Jenom ten softwareovej. Ten mam a pouzivam ho kdyz se chci zbavit toho charakteru co MB maj. Ale i jinak mi to pride hodne sikovny a ne jenom na kytary. Ale hardware bohuzel.
Nejaky novy prilezitosti se nevynorily nekomu? Ja jsem napsal do Disku, napadlo me, ze by mohlo bejt mozna dobry mit moznost pujcit si napr. na finalni mix skladby Powercore... na reverby...
Tady bych to ukončil. Lepší konec off topicu si nemůžeme přát. Opravdu jste mě pánové pobavili. A to jsem se chtěl původně jenom podívat, jestli nepřibyl nějaký pronajímatel studiotechniky. Ještě bych to začistil - vymazal můj příspěvek a uzavřel thread. Ale jak chcete, i když tady už asi těžko někdo vymyslí něco lepšího.