REFERENCE
- MonkeyFighter
cyril: i pripadny dobry skusenosti se hodej protoze kdyz vahas jestli nekomu treba neco poslat,nebo chce abys mu s necim pockal, doplatit cast pozdeji atd a nema profil na midi.cz nebo tam nema zadny zaznamy podivas se sem a tady ti 5 lidi napise ze vse ok tak je to hned lepsi,samozrejme pocitam s tim ze tu prevazne budou vsichni psat ze vsechno OK,ale takovyhle ujisteni se podle me hodi...
dalsi diskuze o spatnejch skusenostech podle me nema moc smysl,bud s tim druha strana souhlasi a mlci nebo napise maximalne sory,nebo s tim nesouhlasi a z toho muze vylizt jen flejm...
kdyby to tu pak moh nekdo po nas zmaznout tak by to bylo supr...aby tu pak zustali jen ty reference,pripadne dik
dalsi diskuze o spatnejch skusenostech podle me nema moc smysl,bud s tim druha strana souhlasi a mlci nebo napise maximalne sory,nebo s tim nesouhlasi a z toho muze vylizt jen flejm...
kdyby to tu pak moh nekdo po nas zmaznout tak by to bylo supr...aby tu pak zustali jen ty reference,pripadne dik
Mám výbornou zkušenost s:
Pytkinem, Tudym, Excomem, Petenessem, AtomX, Bodyou, Mikim23, Pavlim
Pytkinem, Tudym, Excomem, Petenessem, AtomX, Bodyou, Mikim23, Pavlim
Naposledy upravil(a) Ondrash dne 10 črc 2008 20:17, celkem upraveno 2 x.
-
- Profesionál
+ nooly
(prodaval jsem adam A7)
+ kermitak
(kupoval jsem dyns bm6a)
+ matucha
+ a.tom.x
(prodaval jsem motormix)
+ upman
(kupoval jsem rockwool; dovezl ho)
preliminary + safa
(nekupoval sem, ale nuti vam pucit si veci na zkousku domu, ku spokojenosti obou stran; jinde to nedelaji)
asi jsem na nekoho zapomnel. nekdo mi neco vezl z thomanna, nedokazu si vzpomenout na nickname.
(prodaval jsem adam A7)
+ kermitak
(kupoval jsem dyns bm6a)
+ matucha
+ a.tom.x
(prodaval jsem motormix)
+ upman
(kupoval jsem rockwool; dovezl ho)
preliminary + safa
(nekupoval sem, ale nuti vam pucit si veci na zkousku domu, ku spokojenosti obou stran; jinde to nedelaji)
asi jsem na nekoho zapomnel. nekdo mi neco vezl z thomanna, nedokazu si vzpomenout na nickname.
- mario.severin
-
- Profesionál
++ fova - privezl mi nejaky veci od thomanna, dobra domluva a ferovy jednani
++ peteness - pohodova domluva, ferovej obchod
+ oxyygen - trosilinku kostrbata domluva, ale dobre dopadnuvsi obchod
++ peteness - pohodova domluva, ferovej obchod

+ oxyygen - trosilinku kostrbata domluva, ale dobre dopadnuvsi obchod
Naposledy upravil(a) biscuit dne 11 zář 2008 21:42, celkem upraveno 1 x.
+ Ivo
Kupoval jsem od nej na dalku prevodnik za nemalo penez, solidni pristup a vzajemna duvera
+ Carloff
Pri osobnim prodeji mikrofonu mi dal spoustu rad a uzitecnych informaci i ohledne jinych temat
+ Tudy
Postavil mi preamp. Velmi ochotny, pratelsky, slusna cena, prubezne me informoval o tom, jak to postupuje a obcas se jeste i dnes zepta, jak jsem spokojen.
+ Safa
Primo vzorova ukazka, jak ma prodejce fungovat. Uz jsem u nej nakupoval asi 3x a pokazde byl ochota sama. Nekolikrat mi neco poslal na naklady jeho firmy domu, abych si to vyzkousel.
+/- Greezmen
Trochu chaoticke jednani a vypady z jeho strany, kdyz jsem mu mel privezt par veci od Thomanna, ale nakonec jsme se domluvili a probehlo to hladce.
Jinak jsem s nikym, komu jsem privezl neco od Thomanna nemel zadny problem. Penize poslali predem na ucet a ja jsem jim po navratu predal ci poslal zbozi. Takze:
+ Biscuit, Brooklyn, BS, Upman, Carloff, Ondrash (mozna jeste nekdo dalsi).
+ Wohma
Prodaval jsem mu nejake kabely a pujcoval za uplatu mikrofon. Osobne jsme se setkali v Brne, vse probehlo bez problemu.
+ Komasix
Pujcil mi zdarma svuj mikrofon na vyzkouseni.
Kupoval jsem od nej na dalku prevodnik za nemalo penez, solidni pristup a vzajemna duvera
+ Carloff
Pri osobnim prodeji mikrofonu mi dal spoustu rad a uzitecnych informaci i ohledne jinych temat
+ Tudy
Postavil mi preamp. Velmi ochotny, pratelsky, slusna cena, prubezne me informoval o tom, jak to postupuje a obcas se jeste i dnes zepta, jak jsem spokojen.
+ Safa
Primo vzorova ukazka, jak ma prodejce fungovat. Uz jsem u nej nakupoval asi 3x a pokazde byl ochota sama. Nekolikrat mi neco poslal na naklady jeho firmy domu, abych si to vyzkousel.
+/- Greezmen
Trochu chaoticke jednani a vypady z jeho strany, kdyz jsem mu mel privezt par veci od Thomanna, ale nakonec jsme se domluvili a probehlo to hladce.
Jinak jsem s nikym, komu jsem privezl neco od Thomanna nemel zadny problem. Penize poslali predem na ucet a ja jsem jim po navratu predal ci poslal zbozi. Takze:
+ Biscuit, Brooklyn, BS, Upman, Carloff, Ondrash (mozna jeste nekdo dalsi).
+ Wohma
Prodaval jsem mu nejake kabely a pujcoval za uplatu mikrofon. Osobne jsme se setkali v Brne, vse probehlo bez problemu.
+ Komasix
Pujcil mi zdarma svuj mikrofon na vyzkouseni.
- synth_synth_synth_synth
Re: REFERENCE
+ Vlad - paměti do PC
výborná komunikace
perfekně zabaleno
Díky Vlade
výborná komunikace
perfekně zabaleno
Díky Vlade
Naposledy upravil(a) synth_synth_synth_synth dne 11 pro 2009 22:11, celkem upraveno 1 x.