http://www.electrozone.cz/album_showpage.php?pic_id=355
jindy: delay ti chce dobre, setri na tie krky radsej... a mimochodom, znie to na prvy pohlad sibnute, ale nie je nerealne kupit ich postupne... aj na jeden monitor sa da miesat, kontrolu sterea zmaknes aj na nejakych klobaskach. staci mat zvukovku ktora vie ovladacom zmonit signal, alebo hodit na master sablu nejaky zmonovaci plugin a na striedacku ho vypinat
pouvazuj o tom
pouvazuj o tom
kexik: no tak mi aspon rekni, jestli budou ty near04 hrat lepe nez ty hrozne genius co mam, jde mi o vyvazenejsi podani zvuku, pasem (je mi ale jasne, ze s basy to moc slavne nebude). a kdyztak mi to prosim zduvodni, proc bych si mel nechavat bedny ktere nesnasim...kupovat jen jeden KRK rozhodne nechci a myslim si, ze ani nepotrebuju monitory za patnact tacu...
kexik: budou hrát lépe, to jsem chtěl slyšet a to je to jediné o co mi jde...aby to pro mě bylo menší utrpení než dělat hudbu na těch geniusech...vis jak velke usili da delat hudbu na 5.1 satelitnich repracich? no hruza, uplne me to uz deprimuje jak to zni tak zahuhlane, strasne stredove...no a tak proto si radsi koupim ty nejhorsi "monitory" nez se dal trapit (uz na nich hraju 4 roky)...myslim, ze je to lepsi volba, nez to nechat jak to je...btw, slysel sem, ze takove dvoupasmove monitory nemaji moc dobre basy a tak me napadlo (mozna je to uplna kravina), ze bych pod ne dal nejake mensi papirove krabice, aby to vic dunelo...je to blbost? zatim to ale resim predcasne, jeste mi na stole nelezi, takze nevim, jestli pro me budou basy slabe nebo ne...
Jindy, riesis to uplne zo zleho konca podla mna. S tym dunenim a papierovymi krabicami si to dokonale zaklincovat. Prve serioznejsie pouzitelne monitory bez uvodzoviek su Truth alebo Tapco a nijak to neodrbes. Kym na ne nasetris, pouzivaj hi-fi vezu. Medzikrok s nejakymi bednickami za 5 litrov = nezmyselne vyhodenych 5 litrov a je otazne, ci ta veza nebude hrat lepsie.