dendy : obchod je v R1 .. vojdes do R1 z trnavskej alebo roznavskej , ci ako sa vola .. a Ides stale rovno az do zadu .. Zaciatok v sovbotu si upresnime .. Mam pocit ze do 14 je predajna otvorena .. takze asi potom ..
Takze chalani......definitivne teda dojdete styria?......dajte este vediet pripadne zmeny najneskor do pondelka....nech poriesime to ubytko....v pondelok to hadam bude jasne ze kde a za kolko.....
Ahoj, já myslím, že platí dřív řečené, s Adamem jsem dneska mluvil, Ecson ani Tudy nic nezrušili, takže pro nás čtyři místa, tj. dvě místnosti v penzionu a mohu-li poprosit, tak nějaké méně hlučné (ne do ulice, jde-li);-)
JO .. Tak by sme sem mohli napisat , kto vlastne pride .. Takze z Ciech dojde VELKA STVORKA ..
Z SK
Dendy , Pytkin , Kayko , Hubert , Ivan H.(ak som to dobre pochopil) , bassline, demsky, poshuk ..
Este dakto ?
Som prekvapeny malou ucastou z SK .. Moznost sa osobne stretnut , pokecat , pripadne cosi popit .. Podebatit .. Dokonca aj daco vidiet ..
Tak mi prave Venti oznamil , ze v sobotu moze , ze si splietol datumy .. Tak nas Slovakov nebude tak malo .. Mal som strach aby z CZ nebola presila Bola by to hanba
Pytkin píše: Moznost sa osobne stretnut , pokecat , pripadne cosi popit .. Podebatit .. Dokonca aj daco vidiet ..
...ale hlavne aj nieco poladit na masinach ...ako to tam bude s midi kontrolermi, nieco sa najde v obchode? Zoberiem si ale so sebou asi moje sluchatka ...inak potvrdzujem ucast...