- ECSON WALDES
- Profesionál
Venti píše:ha ha ha)
A ja som bol cely taky volajaky popleteny ked mi v piatok Escon hovoril ze session a teraz.. a preco nemozem).. no som tĺk
Tak to sem rad ze DORAZIS !!!

PS: skoda zes vyrazil z Litomysle tak brzo, v Kotelne pokracovalo skvely mejdlo:)) jinak respekt zes dal tu velkou cestu az z Bratislavy, Sunseti na tebe celej vecer adresovali velkej obdiv! Tak za chvilku v realu zase cau!
Pytkin:
jsem rad ze dorazi i Ivan H, konecne se po tech lete potkame osobne.
Joa budes mit tu kameru zebysme to natocili pro eZone?
- ECSON WALDES
- Profesionál
no kdyby jel z prahy nekdo duveryhodnej, tak bych vam ho na tu session snad i pujcilbassline píše:vyzera to ze tam budu nejake prave analogove synths tak som celkom zvedavy na ten ' tucny nicim nenahraditelny analogovy zvuk '...hoc som velmi velmi sklamany z toho ze biscuit nedorazi s TIckom...alebo keby mal aspon niekto Ccko, aj to by ma velmi velmi potesilo...

jestli ne, tak priste uz bych snad jel urcite

Ha, to je teda věc. V Praze budu ve středu a v pátek v Čelákovicích... To by se to zvrtlo na pěkně hustej meeting;-) Nemůžeš jet taky, bych tě v pátek vyzvedl, přespal bys u nás a ráno bychom vyrazili do Blavy? V pěti by to v autě ještě šlo...biscuit píše:no kdyby jel z prahy nekdo duveryhodnej, tak bych vam ho na tu session snad i pujcilbassline píše:vyzera to ze tam budu nejake prave analogove synths tak som celkom zvedavy na ten ' tucny nicim nenahraditelny analogovy zvuk '...hoc som velmi velmi sklamany z toho ze biscuit nedorazi s TIckom...alebo keby mal aspon niekto Ccko, aj to by ma velmi velmi potesilo...
co treba boda? nebudes mit cestu do prahy, driv nez do blavy? nebo ecson? nebo tudy?
jestli ne, tak priste uz bych snad jel urcite
- ECSON WALDES
- Profesionál
biscuit: tak to by bolo od teba MOC PEKNEEE !!!!! Ale prid tiez !!!!!...mohol by si k nemu doniest aj manual ? A ku OS 2.0 dodali nejake samostatne pdf? lebo v manuali som sa pri oscilatoroch o nastavovani graintable nedocital...
ecson:...ja mam manual k viru stiahnuty uz asi pol roka a neustale v nom nadrzane skumam co vsetko ten vir ponuka, takze co sa tyka mna tak by som si chcel toho vira odskusat trosku detailnejsie, nez len vypocut presety
...a aj viem presne co chcem na nom skusat
...hoc ovladananie chce urcite zvyk to je jasne...proste clovek musi vediet co na nom chce vlaste skusat a nie len tapat nahodne naslepo
...
ecson:...ja mam manual k viru stiahnuty uz asi pol roka a neustale v nom nadrzane skumam co vsetko ten vir ponuka, takze co sa tyka mna tak by som si chcel toho vira odskusat trosku detailnejsie, nez len vypocut presety