A keby tam teda bol aj nejaky VST host na PC ako navrhoval biscuit, tak by sa dal reason supnut cez rewire a priamo by sa dalo v hoste porovnavat vira a malstrom...
ecson:...no to ti nezarucujem, riziko infikovania je vysoke a nasledne vykrikovanie zo spanku je velmi pravdepodobne
Naposledy upravil(a) bassline dne 18 dub 2007 10:59, celkem upraveno 1 x.
Ad drummachines - můžu vzít Mbase nebo ADX, ale myslím že, bez sekvenceru to není ono. A Logic mám jen na stolním počítači. Tak nevím, asi je nechám doma;-)
V predajni je niekolko ozvucovacich systemov....s tym si netreba robit starosti......zobrat vlastne sluchatka som doporucil preto aby mal kazdy svoj vlastny "referencny posluch" a ludia sa navzajom nerusili a mohli testovat viacero nastrojov.
Kedze sa stretavame na dobrom mieste hlavne vdaka Hubertovi, ktory dovolil aby k nemu vtrhla banda nevypocitatelnych sialencov s podivnymi cudlikonosicmi v rukach, navrhujem nazov nasho kulturneho vyzitia "HUBERTFURT"
Kedze som Franfurkt nestihol, nech mam aspon pocit, ze som na nejakom tom Messefurte bol
EW : Myslim ze Tvoja prezentacia AKAI S6000 vsetkych zaujima .. Rad by som to natocil na 2 kamery , zvuk na HD .. urcite si to radi pozru aj uzivatelia EZONE .. Takze ak by si S6k nezobral , bola by to velka skoda ..
Vsetky HW rekordery co tu momentalne mam zial umoznuju naraz nahrat len dva kanaly. Mozme to nahravat samozrejme do PC kde je to v pohode len potom nebude k dispozicii na ine....chalani tam chceli nieco skusat so SW instrumentami..........ale teraz ma napada ze to spravime tak ze prinesiem este svoj notebook a celu session mozeme nahravat donho......takze.....tak
Ako bolo napisane par stran dozadu predajna sa vola On Board a nachadza sa na ROznavskej ulici c 1 v areali R1 centra. Tu je link kde sa da vyhladat spoj v ramci Bratislavskej MHD: MHD
Pre vsetkych ktori by nahodou bludili tu je na mna mobil: 0905 366876