V malem poctu lidi (do peti) snad. Ale nedovedu si predstavit akci s 20 lidmi. Rozhodne bych nerad, aby mi do meho mikrofonu behem 30 minut naplivalo patnact lidi a odnasel jsem si ho s poskozenou kapslipeteness píše:No jako nebylo by spatne usporadat ezone meetink, kam by kazdy prinesl 1 - 2 sve nejzajimavejsi synty nebo Kaoss Pad nebo nake senzacni hracky nebo treba mikrofony. Prihlasil bych se jako prvni........konecne by si spousta lidi ohmatala veci o kterych se tady jen spekuluje. Treba by v mnoha pripadech dosli zaveru, ze to za ty penize ani nestoji.........jenze stejnou sluzbu dotycnemu prokaze navsteva Musikhaus Treppendorf , kde uz je vse naaranzovano a propojeno s monitorama........tam ale neni tak pratelska atmosfera
Mohl by sis ho držet v ruce. Na zem bys namaloval bílou čáru a nápis "Diskrétní zóna". Uvažuj o tomfova píše:V malem poctu lidi (do peti) snad. Ale nedovedu si predstavit akci s 20 lidmi. Rozhodne bych nerad, aby mi do meho mikrofonu behem 30 minut naplivalo patnact lidi a odnasel jsem si ho s poskozenou kapsli![]()
... mmno ono je to tak ze ono "SE" to nikdy nedomluvi, stejne jako "SE" zadna prace neudela. Pokud se na to citis tak zaloz thread, udelej pruzkum a navrhni datum, sezen prostory (pokud mozno zadarmo) a bud garantem celek akce. Ono vykrikovat ze "SE" to nikdy neudelalo umi kazdej. Pokud vim tak jedinej kdo byl schopnej neco dat dohromady byl EW ...MSK píše:Resilo se tu v minulosti uz nekolikrat jak by bylo dobry udelat nekde naky meetingy, kde by se sesli lidi z ezone, povymenovali nazory a zkusenosti, pripadne privezli naky gear a predvedli.. Nikdy se to nedomluvilo (coz je podle me skoda..), ale nikdo je nezavrhl s tim, ze jsou to zlodeji..
Podepisujusafa píše:... mmno ono je to tak ze ono "SE" to nikdy nedomluvi, stejne jako "SE" zadna prace neudela. Pokud se na to citis tak zaloz thread, udelej pruzkum a navrhni datum, sezen prostory (pokud mozno zadarmo) a bud garantem celek akce. Ono vykrikovat ze "SE" to nikdy neudelalo umi kazdej. Pokud vim tak jedinej kdo byl schopnej neco dat dohromady byl EW ...
Hmm, nejde jen o nabídku, ale i poptávku, zejména v závislosti na pohodlnosti. Kdysi v rámci chystání jednoho z prvních srazů jsem nabízel prostory hudebního klubu tady v Pardubicích, tenkrát jsem s tím měl něco společnýho, takže free of charge s možností přespání v přilehlých traktech... Ovšem odezva byla taková, že se stejně nikomu nechce nikam vláčet, natož s nástrojema (což i trochu chápu). Troufám si říct, že nic jinýho než centralizovaný velký meeting v Pze není možný. Samozřejmě když pominu různé osobní návštěvy.safa píše:Vidim, ze diskuse sla dal a i kdyz bych mel chut reagovat i na jine MSKho veci tak nebudu otevirat stare hroby. Nicene k tomuhle:
... mmno ono je to tak ze ono "SE" to nikdy nedomluvi, stejne jako "SE" zadna prace neudela. Pokud se na to citis tak zaloz thread, udelej pruzkum a navrhni datum, sezen prostory (pokud mozno zadarmo) a bud garantem celek akce. Ono vykrikovat ze "SE" to nikdy neudelalo umi kazdej. Pokud vim tak jedinej kdo byl schopnej neco dat dohromady byl EW ...MSK píše:Resilo se tu v minulosti uz nekolikrat jak by bylo dobry udelat nekde naky meetingy, kde by se sesli lidi z ezone, povymenovali nazory a zkusenosti, pripadne privezli naky gear a predvedli.. Nikdy se to nedomluvilo (coz je podle me skoda..), ale nikdo je nezavrhl s tim, ze jsou to zlodeji..