biscuit: navazoval na to track Ian Brown - Fear (UNKLE Remix) a podle me to k sobe docela paslo a ta atmosfera se zajimave posunula od dojemna po tanecni dojemno
Nicmene ja jsem hovno DJ, ty tomu asi rozumis stokrat vic, ale myslenka je snad jasna... celkem se mi libi jak to dela John B, neco takovyho mi u nas chybi... no ale lidem to staci, zda se...

cyrile ja proti tomu fakt ve svy podstate nic nemam. dokonce si takovy odvahy cenim, protoze bych ji v sobe asi jen tezko hledal - samozrejme zalezi kde, pro koho.. ale jak rikam, musel bych bejt uplne presvedcenej, ze to ma vyznam a taky vedet, ze lidem kteri si prisli zatancovat nekazim vecer a to i treba proto, ze nejsou dost vyspeli na to, aby to prijali/pochopili. hrani by melo bejt hlavne pro lidi a je to o kompromisech. ten co stoji za pultem by mel bejt hudebne vyspelejsi, nez ti co ho poslouchaj - on to ale nesmi davat najevo a musi se snazit najit spolecnou rec - tahle nejak to cejtim ja.
pod to se klidne jako DJ podepisu! nemam sice ani zdaleka tolik zkusenosti ale presne takhle bych chtel aby moje hrani vypadalobiscuit píše:cyrile ja proti tomu fakt ve svy podstate nic nemam. dokonce si takovy odvahy cenim, protoze bych ji v sobe asi jen tezko hledal - samozrejme zalezi kde, pro koho.. ale jak rikam, musel bych bejt uplne presvedcenej, ze to ma vyznam a taky vedet, ze lidem kteri si prisli zatancovat nekazim vecer a to i treba proto, ze nejsou dost vyspeli na to, aby to prijali/pochopili. hrani by melo bejt hlavne pro lidi a je to o kompromisech. ten co stoji za pultem by mel bejt hudebne vyspelejsi, nez ti co ho poslouchaj - on to ale nesmi davat najevo a musi se snazit najit spolecnou rec - tahle nejak to cejtim ja.

nejni to vše tak jednoduché jak se zdá ::: scéna neupadá ::: stagnuje popřípadě hnije ::: minimal je fajn ::: fajn je jakákoli hudba která má duši a tu jí musí dát člověk kterej jí hraje (i DJ) pokud ne stojí to za hovno a je jedno jestli ten člověk míchá na 10 gramců najednou a je jedno i co na ně míchá :::
je to o lidech a to jak o těch tam nahoře u těch divnej věcí co se točej popř blikaj a stejnou měrou je to i o těch lidech dole co se taky divně točej a občas i blikaj rozdíl je mezi nima jen jeden ::: jedny se nechavaj bavit druhy bavěj ostatní :::
heh koukám co sem napsal :: úlet:: ale moc mě nenadávejte
celý je to IMHO
je to o lidech a to jak o těch tam nahoře u těch divnej věcí co se točej popř blikaj a stejnou měrou je to i o těch lidech dole co se taky divně točej a občas i blikaj rozdíl je mezi nima jen jeden ::: jedny se nechavaj bavit druhy bavěj ostatní :::
celý je to IMHO

hondzykk: hezky
ja myslim ze tolerance a snaha o pochopeni druhyho je zaklad, nekdy to nejde, ale vetsinou se o to lidi ani moc nepokousi...
holodroid: nevim jestli to ma nejakej vyznam, dyt jsem tam napsal nekolik lidi, kteri me oslovuji minimalem.. naprimo takhle treba https://www.beatport.com/en-US/html/con ... 09/efdemin

holodroid: nevim jestli to ma nejakej vyznam, dyt jsem tam napsal nekolik lidi, kteri me oslovuji minimalem.. naprimo takhle treba https://www.beatport.com/en-US/html/con ... 09/efdemin
No jo! Blbost lidska zase vsechno zkazi! Ale vite co prijde! Prijde nurave a co udelaji cesi? Nejdriv nic a pak se zopicipeteness píše:To je presne ono. Znat vyvoj moderni muziky jako takove a hodne do minulosti. V tomhle ma hodne DJs zuzeny zorny uhel. Proste napodobuji podobne zamerene DJe a neuvedomuji si, ze dopredu to muze posunout jedine nekdo, kdo umi z historie vyzobnout neco zajimaveho a v pravy cas to napasovat do modniho stylu. Jenze o tech starsich vecech musi neco vedet. A hlavne se neuzavirat.wire píše:..., ale clovek musi podle me dost znat ten odkaz toho co tu bylo predtim...

Zadnou aroganci, free thinking rulezz! Lidi najdem spolecnou rec !biscuit píše:cyrile ja proti tomu fakt ve svy podstate nic nemam. dokonce si takovy odvahy cenim, protoze bych ji v sobe asi jen tezko hledal - samozrejme zalezi kde, pro koho.. ale jak rikam, musel bych bejt uplne presvedcenej, ze to ma vyznam a taky vedet, ze lidem kteri si prisli zatancovat nekazim vecer a to i treba proto, ze nejsou dost vyspeli na to, aby to prijali/pochopili. hrani by melo bejt hlavne pro lidi a je to o kompromisech. ten co stoji za pultem by mel bejt hudebne vyspelejsi, nez ti co ho poslouchaj - on to ale nesmi davat najevo a musi se snazit najit spolecnou rec - tahle nejak to cejtim ja.
Yo nigga elektronicka hudba ve svem el. neegoistickem chladu dava spoustu prostoru ke kreativitehondzykk píše:nejni to vše tak jednoduché jak se zdá ::: scéna neupadá ::: stagnuje popřípadě hnije ::: minimal je fajn ::: fajn je jakákoli hudba která má duši a tu jí musí dát člověk kterej jí hraje (i DJ) pokud ne stojí to za hovno a je jedno jestli ten člověk míchá na 10 gramců najednou a je jedno i co na ně míchá :::
celý je to IMHO

Hondzykk rulezz
kua ja nepochopil jak to myslíšAcid Punk píše:Yo nigga elektronicka hudba ve svem el. neegoistickem chladu dava spoustu prostoru ke kreativitehondzykk píše:nejni to vše tak jednoduché jak se zdá ::: scéna neupadá ::: stagnuje popřípadě hnije ::: minimal je fajn ::: fajn je jakákoli hudba která má duši a tu jí musí dát člověk kterej jí hraje (i DJ) pokud ne stojí to za hovno a je jedno jestli ten člověk míchá na 10 gramců najednou a je jedno i co na ně míchá :::
celý je to IMHO
Hondzykk rulezz

Hudba je nosichondzykk píše:kua ja nepochopil jak to myslíšAcid Punk píše:Yo nigga elektronicka hudba ve svem el. neegoistickem chladu dava spoustu prostoru ke kreativitehondzykk píše:nejni to vše tak jednoduché jak se zdá ::: scéna neupadá ::: stagnuje popřípadě hnije ::: minimal je fajn ::: fajn je jakákoli hudba která má duši a tu jí musí dát člověk kterej jí hraje (i DJ) pokud ne stojí to za hovno a je jedno jestli ten člověk míchá na 10 gramců najednou a je jedno i co na ně míchá :::
celý je to IMHO
Hondzykk rulezz

tak jsem to poctivě vyposlechl a musím říct že fakt jako ne příjde mi to strašně jednoduchý (odtud možná ten název žebiscuit píše:hondzykk: hezkyja myslim ze tolerance a snaha o pochopeni druhyho je zaklad, nekdy to nejde, ale vetsinou se o to lidi ani moc nepokousi...

-
" Jaky bude vyvoj elektronicke muziky?......ted vladne elektro a drumbass. " - to sa potom nepytaj ze aky bude vyvoj (ten bol uz pred 10 rokmi dost inde ako drumnbass) ale ze co bude v mode (zatial co sa niekde pomimo bude diat (a deje sa) naozajstny vyvoj.. z ktoreho sa nieco stane casom aj modou. aquasky minimal drumnbass
)) to tu bolo pred 10 rokmi. (a uz pred 10 rokmi robili autechre veci (napr LP5) ktore boli vyvojovo od aquasky daleko asi ako kvantova fyzika od newtona.)...

jihad on riaa & soza.
tak esi anstane tahle era tak to teda jako potěš p***lAcid Punk píše: Prijde nurave a co udelaji cesi? Nejdriv nic a pak se zopicise 4 letym spozdenim

http://www.youtube.com/watch?v=Do7Ev-sx7mM
http://www.youtube.com/watch?v=mbwyxOeW96U
http://www.youtube.com/watch?v=aim_6z_wnOw (tohle je extrémní šílenost)
nevím jak moc to s tím nu ravem ná společnýho...
acid punku nahoď sem to video s těma maníkamco s blikajícíma oblečkama co hráli na tu kytaru to bylo zajímyvý....