No tak já tady uvedu naprosto konkrétní příklad
Už asi 3 roky zpátky nedělám v podstatě žádné zajímavější aktivity ve svým volným čase než že poslouchám hudbu, kukám na filmy a pokouším se o vlastní tvorbu. K hudbě jsem se dostal asi v 11. leetech, začal jsem chodit do zušky... hrál jsem 4 roky na štěbenec + další dva roky v dechovce ehm...
Vzhledem k tomu že mi je 19 let a jsem ve třetím ročníku(jednou jsem si ročník zopakoval ze zdravotních důvodů - pro rejpálky

) na VŠEOBECNÉM gymnáziu tak brzo budu dělat maturitu(s maturitou na VŠEOBECNÉM GYMNÁZIU si můžu leda tak vytřít prdel a jít kopat kanály - což se mi ehm.... moc nechce

že?). No a tak by bylo dobré se rozhodnout kam jít že?
No ve škole mě baví a jdou tyto předměty:
Ano dlouhý výčet, jak vyčerpávající:)

takže buď půjdu na něco co mě bude aspoň bavit ehm?? a nebo na něco hodně lehkého...třetí možnost je lano, ale to doufám nebudu potřebovat
no vzhledem k tomu že té hudbě, filmům a tak podobně věnuju přes 4 hodiny denně tak by se hodilo jít na nějakou takovou školu ne možná??
takže během minuty googlování jsem zjistil že v celém bývalém českoslovesku je jenom zvuková tvorba ehm FAMU,HAMU,VŠMU - Bratis. říkám to dobře? no tak tam se mám VEEEEEEEEEEEEELKOOOOOOU ŠAAAAANNNNNCCIIII dostat když berou 5 lidí....
takže do zahraničí? ne 10000 liber a víc na SAE nemám. btw: dostat se na tu famu nebo i tu všmu by mi bohatě stačilo ale.....

no vzhledem k tomu že se na žádnou famu asi ani v nejmenším nedostanu - prostě nejsem tak dobrej, tak zbývá ta druhá možnost a to jít na něco strašně lehkýho co mě bude sice šíleně nebavit, ale zase to dám levou zadní...... no ehm tak ze mě bude odpovědný pedagogický pracovník - učitel a budu na základní nebo střední škole koukat holkám pod sukni.... no to je teda skvělá budoucnost
Byl něky někdo ve stejné nebo podobné situaci a existuje ještě jiný reálný řešení?

třeba získat zaměstnání kde budu moct aspoň trochu pracovat se zvukem???