Speciálně pro Iva ale i ostaní
Speciálně pro Iva ale i ostaní
Ivo chci se Tě zeptat považuješ hru z ukázky ,. no prostě jak bych to řekl, za hru na housle.
Dotaz samozřejmně platí i pro všechny ostatní. Budu vděčný za každou reakci.
Ukázka hry na housle samouků
Ukázka hry na housle samouků 2
Ukázka hry na housle samouků 3
Dotaz samozřejmně platí i pro všechny ostatní. Budu vděčný za každou reakci.
Ukázka hry na housle samouků
Ukázka hry na housle samouků 2
Ukázka hry na housle samouků 3
Naposledy upravil(a) tony9 dne 08 říj 2007 12:21, celkem upraveno 2 x.
Nějak to končí hned po prvním kousku a pak už je jen ticho ... No ta cimbálka má pěkný drive, ale ta intonace je možná trošku "labilnější", což zvlášt vynikne když hraje víc lidí dohromady a každému to sem tam trochu ujede ... Asi je to i nahrávkou a typem nahrávání, ale trochu to zní jako by všichni trochu poletovali v neurčitém prostoru - jako by vypustili z úlu včely ...
Ale pěkné !

Trochu se mi z toho kroutí palce u nohou, ale myslím, že po litru dobrého vínka bych to dokázal akceptovat 

Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz
tony9: to mě dostalo...musel jsem si to pustit 4x, furt se mi nechtělo věřit, že to není fór...jak kolem tý intonace všichni vlajou a ty diference se různě sčítají a interferujou, a ještě driftujou i rytmicky...i kdybych moc chtěl, tak bych to nedokázal takhle...pak už jsem si to pouštěl a přešel mně smích, oni to myslí vážně.
Podle mne by chlapci měli pocvičit (tak 6 hodin denně) a za rok to natočit znovu. Ksicht se tomu upřít nedá a ten feeling tam je, akorát technicky na to nemají. A sešli se na konci !
Podle mne by chlapci měli pocvičit (tak 6 hodin denně) a za rok to natočit znovu. Ksicht se tomu upřít nedá a ten feeling tam je, akorát technicky na to nemají. A sešli se na konci !
Rošky
kexík: Magor ? Nevěděl jsem že si tu nadávame... Asi jsem na nesprávném fóru?
Učil ses někdy na něco hrát ? Myslím pořádně hrát, doopravdy a dostat to na použitelnou, nejlépe profesionální úroveň...to je 6 a víc hodin denně, speciálně u houslí...to mně překvapuje, že to někomu připadá moc... Výkon těch houslistů vypovídá o potřebě cvičit. I když je třeba objektivně dodat, že jim asi nejde o to hrát profi...ale poslouchat se to v tomhle stádiu nedá.
Možná by těm talentovanějším stačily 4.
Učil ses někdy na něco hrát ? Myslím pořádně hrát, doopravdy a dostat to na použitelnou, nejlépe profesionální úroveň...to je 6 a víc hodin denně, speciálně u houslí...to mně překvapuje, že to někomu připadá moc... Výkon těch houslistů vypovídá o potřebě cvičit. I když je třeba objektivně dodat, že jim asi nejde o to hrát profi...ale poslouchat se to v tomhle stádiu nedá.
Možná by těm talentovanějším stačily 4.
Rošky
-
Promiň, ale je to příšerné. Ne, že by se to po litru vína nedalo poslouchat. Ono to spíš zní, jako by ten litr vypili ti houslisté, ale spíš jistě vypili víc.
Vzdáleně to připomíná nějakou moravskou/valašskou lidovku.
Ale je pravda, že housle tam slyšet jsou a někdo se na ně pokouší semtam hrát
A i tak, ta "skladba" se mi utne někdy kolem 0:41 (potom ticho, error), je to celé nějaké divné.
Ač to Rošky napsal docela tvrdě, tak je to pravda - chce to cvičit, jinak se asi takhle nikdy nesejdou, takto se nedá hrát. Nevim, jestli 6 hodin denně, ale cvičení jim určitě neuškodí.
Vzdáleně to připomíná nějakou moravskou/valašskou lidovku.
Ale je pravda, že housle tam slyšet jsou a někdo se na ně pokouší semtam hrát

A i tak, ta "skladba" se mi utne někdy kolem 0:41 (potom ticho, error), je to celé nějaké divné.
Ač to Rošky napsal docela tvrdě, tak je to pravda - chce to cvičit, jinak se asi takhle nikdy nesejdou, takto se nedá hrát. Nevim, jestli 6 hodin denně, ale cvičení jim určitě neuškodí.
Bez cvičení se neobejdeš ani když ten talent máš ... To naopak musíš cvičit o to více A pokud ho nemáš, tak často i se spoustou cvičení se to moc dohnat nedá ... Já třeba nemám talent na hru na klavír. A i když jsem se kdysi snažil, výsledek blízký nulefantozzi píše:rošky má s tím cvičením pravdu. Pokud nemáš talent od pánaboha, tak se bez cvičení neobejdeš.