Myslím, že jsem ten Digital Orchestrator taky zkoušel... Nicméně - nějak mi to hodně připomíná starý Cakewalk (ještě před Sonarem)

Který se mi pak zalíbil víc.
kexik píše:tak to pozor... vsetky pci karty ktore boli tzv soundblaster compatible, mali taky dvojradovy konektor, kam sa dal zastrcit doughterboard od creative alebo yamahy, obsahujuci wavetable syntezu... sb128 samozrejme tiez a mam pocit ze bola aj verzia priamo osadena wavetable...
Asi jo a taky myslím, že existovala i verze s tím. Ale to jsem k dispozici neměl, když jsem si s tím 128 tehdy v práci hrál.
ISA AWE32 se ale fakt zastávám, alespoň jak to mám v paměti (ač to - pravda - není záruka...

), zvukově byla nesrovnatelně lepší

Vzpomínám, jak jsem tehdy pustil nějakou GM skladbu, a táta na návštěvě myslel, že je to hudba z CD... Nešumnělo, nechrastilo apod., to vím jistě.
Amorph ("dop.ft2.rebirth.buzz.fruity.reason.cubase"): No vidno, že někteří toho prošli fakt hodně a ne každý je tak konzervativní jako já

(popř. líný měnit zvyky atd...)
Žánr "pejsek/kočička dort" (folk-rock-pop-newage-symphonic-...), odrostlý na Elánech, na barovém hraní, později kytaristický vzor Plíhal...
SONAR X1 (historicky), EMU 0404 USB, MIDI keys / VSTi všech typů..., Rode NT1000, akust. kytara Aria.