Test motherboardu

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby
Odpovědět
Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Test motherboardu

Příspěvek od dano » 25 led 2009 12:29

Existuje nejaky program, ktory otestuje funkcnost motherboardu? Celkove fungovanie vratane PCI slotov (nieco ako testy na hard disky a pod). Potrebuje vylucit chybu PCI slotou pri pouzivani AP192 a zaroven si overit jej fungovanie ako take.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2667
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Příspěvek od bassline » 25 led 2009 12:32


Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 led 2009 13:44

otestoval som, vsetko je ok..

v pripade, ze by bol problem v PCI slote matky, tak by zrejme nefungoval vobec... kedze karta funguje ciastocne a meni sa to, asi bude problem v AP192... alebo nie?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 led 2009 14:18

moznosti je milion... napriklad napajacie napatie na pci zbernici moze byt problem, co moze byt jak mb tak zdrojom a ziadny sw test to neodhali
musis vyskusat kartu na inom pc, to je najjednoduchsie riesenie

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 led 2009 19:07

Zvukovku som vyskusal v oboch PCI slotoch a v oboch robi rovnaku chujovinu. Teda ze niekedy sa spusti tak ze hudba nehra, ale kontrolky na kartovom mixe su na maxime a inokedy je vsetko "ok" ale na paneli su uplne neviditelne vstupy.

Nepredpokladam, ze by toto mohla byt chyba motherboardu, najma ked to fungovalo super a robi to rovnake blbosti v oboch slotoch. Takze zajtra idem reklamovat AP192.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 led 2009 20:23

oba sloty maju spolocne napajanie. ak je chyba v tom, nepojde to v ziadnom slote poriadne

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 led 2009 20:26

jo chapem. ale trochu sa mi to nezda, ze by pravo tot suviselo s napajanim... uvidime co povedia pri reklamacii... proste karta normalne hra, len na soft paneli nie su vidiet vstupy...

ale je mozne, ze je chyba v matke. to by bol ten horsi pripad samozrejme...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 led 2009 21:08

to si dokurvil ovladace, downgradol si ich, priznaj sa :)

Uživatelský avatar
dano
Příspěvky: 3364
Registrován: 13 kvě 2005 20:37

Příspěvek od dano » 25 led 2009 21:10

kexik píše:to si dokurvil ovladace, downgradol si ich, priznaj sa :)
nie nic take :-)

Odpovědět