;)

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby

<t>Líbí se vám freetekno?</t>

Ano
3
27%
Ne
8
73%
 
Celkem hlasů: 11

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 13:08

ekeaze: no tak koukam ze nova ta yamaha asi 55tis., to je spatny, protoze ja chci kupovat jen nove veci :(

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 14 úno 2006 13:11

U mixu je to jednoduchy... Kdyz koupis levnej tak bude mit hroznej zvuk a bude strasne sumet.... kdyz koupis drazsi tak budes spokojenej...
Ty mixi co jsi sem dal tak neznam.... ale nejspis to zadna slava nebude...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 14 úno 2006 13:15

Tak jestli chces do neceho vrazit penize, tak bejt tebou poridim vicekanalovu zvukovku, mix a midi kontroler a vse delam v pocitaci.. Furt lepci nez koupit neco za 15 000,- co nebude pouzitelny....

Na bici mam Elektron Machinedrum SPS-1

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 13:16

ekeaze: no jo no, ja vim ze se nevyplati kupovat levne veci...jenze na ty drahe nemam, musel bych si pucit a to zatim nechci...stve me to, protoze bez dobreho vybaveni nebude ani moje hudba nikdy dobra a tahnout to vsechno softwarove uz neni mozne, protoze pc mi to na zivo uz nestiha...

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 13:19

mrmnk: jo skvely tracky, stejne jak ten od ekeaze...docela bych si to jeste poslechnul az to zmasterujes a doefektujes jak si psal...

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 13:21

ekeaze: ja uz midi controler mam - UC-33e (sem s nim spokojen, je to skvela vecicka), zvukovku mam vyhlidnutou Ego Systems Juli@ a mix ten jeste nevim presne jakej...takze v techhle vecech mam celkem jasno a koukam uz do budoucna na nejakou vec na groove a tak, protoze ted pouzivam reaktor 5 a kdyz bych chtel pustit na zivo treba 3xReaktor 5 tak uz mi to comp nestiha a prave proto chci neco hardwaroveho...
Naposledy upravil(a) Jindy dne 14 úno 2006 13:25, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 14 úno 2006 13:24

PC ma urcite omezeni, ale jde to tak udelat aby se z toho dalo hrat nazivo... (teda pokud nemas nejakej oldschoolovej Pocitac). A rozhodne budes mit dobrou kvalitu zvuku...
Na live ti prece staci z VST: Bici VST (treba Batery a waldorf rack attac, nebo Microtonic), Tri ruzne VST syntaky + nejaky efekty... No a to by mel pocitac zvladnout, teda pokud nepouzijes syntaky ktery zerou 70% cpu....

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 13:28

ekeaze: no prave, ten reaktor 5 (sinebeats, massive) zere asi 35% CPU ...spatnej pocitac snad nemam, je to P4 2.4 GHz, 1 GB Dual DDR ram, 160 GB SATA, FX5900 Ultra...no kdybych ten procak nataktil, tak by mozna sel az na 3,6 GHz, ale minimalne 3 GHz bych z nej snad dostal...jo a efekty pouzivam od OhmBoyz, myslis ze je to dobre, nebo znas lepsi?

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 14 úno 2006 13:38

jako groovebox a midi master bych ti doporucil mp-7 nebo xl-7 od e-mu .. nema sice sampler jako rs7000 ale imho ma o neco vetsi moznosti co se sekvenceru tyce a ten sampler je stejne lepsi mit nakej vedle a poradnej ..
ad mix... vyplati se ten lepsi .. na korekcich a celkovym mixu je to dost znat.. imho spodni hranice ten soundcraft .. nejakej mackie za trochu penez navic rozhodne nic nezkazi ..

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 13:41

mrmnk: no jo dik za doporuceni, vsechno je to ale drahy jak krava...sakra...

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 14 úno 2006 15:20

na novy veci se vyprdni.. to se vyplati u mixu ale u nastroju je to jedno pokud se k nim clovek nechoval nak hrozne.. vem ale na vedomi ze vetsina nastroju je pouzivana pouze ve studiu kde se jentak neznici .. usetris tim zavratny castky .. novy sem kupoval pouze prvni dva nastroje ktery uz teda davno nemam a zbytek je second hand a bez problemu ..

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 14 úno 2006 15:37

jo a to nemluvim o tom ze spousta skvelejch nastroju uz se nevyrabi takze sekac je jedina moznost..

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 14 úno 2006 15:50

kdyz resite mixy, tenhle mi byl doporucen jakozto naprosto bez sumu a v solidni cenovy tride, mohlo by to nekoho zajimat, ma i nejaky zakladni efekty ale hlavne je to mackie !
http://www.audiotek.cz/ATK/ATK_product_ ... ory=610000

jsou tam i levnejsi modely v tyhle tride, prej je to fakt solidni vyrobek

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 16:05

Neural_I: Ten mixák vypadá za tu cenu dost dobře...

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 16:44

mrmnk: no prave treba ten Quasimidi Rave-O-Lution uz se nevyrabi, takze ho ani novej koupit nemuzu...to me docela stve...

Odpovědět