;)

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby

<t>Líbí se vám freetekno?</t>

Ano
3
27%
Ne
8
73%
 
Celkem hlasů: 11

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 14 úno 2006 16:46

Jindy: kamos ho ma, dela na nem elektroniku a tvrdi ze je naprosto bez sumu a interni efekty sou pouzitelny, je to clovek co ma za sebou par super cedecek a vi o cem mluvi, za ty prachy je to super reseni, lepsi by byl treba mackie onyx, ale tam je cena o desitku vyssi, zase se da rozsirit o FW a hrnout stopy digitalne do compu

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 16:58

Neural_I: kvalitni cisty zvuk je to hlavni no...jak sem rekl predtim, ten mackie se mi libi a je za dobrou cenu - do studia je to asi super vec, kterou hned tak nemusis menit, protoze to bohate staci na vselijak komplexni skladby...

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 14 úno 2006 17:57

mno zrovna ten rave-o-lution ne prej zvukove dost nahovno :)
jinak ad ten mackie .. premejslel jsem o tomhle s efektama a nakonec sem ale skoncil u cr1604 bez efektu .. /co sem vycet na forech ty efekty sou dost omezeny a nepouzitelny) .. srovnani nazivo nemam
jinak mackie imho dobra volba.. ten jeho zvuk me bavi..

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 18:13

mrmnk: no ten rave-o-lution sem neslysel hrat, ale hodne se mi libi usporadani ovladani...kouknu pak na to cr1604, dik...

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 14 úno 2006 18:20

Mrmnk.. U toho cr1604 jsou nejaky stereo vstupy? Pouzivas stereo, nebo jen mono...

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 14 úno 2006 18:32

jedu mono .. stereo to ma vlastne jenom returny z efektu ... kdybych chtel kvalitni mixak s tolika savlema ve stereu tak se po .. :/ navic by se nevesel do racku a to je dalsi priorita..

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 18:41

Neznate nekdo nejaky freetekno track v 5.1 zvuku? Jeste sem techinko v tomhle formatu neslysel...

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 19:21

Pridavam novy testovaci track, tentokrat trosku ve stylu tektrance. Je tam konecne kopak ze sytruse2 a ne z fruity kick jako minule a bassline je taky ze sytrus2. A neni to nahravane na zivo, je to generovane abych dosahl kvalitnejsiho zvuku.

ADELINE - Scrapland.mp3 (320 kbps)

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 17 úno 2006 13:42

A jeste takovy lepsi track s Reaktor 5, sytrus 2, izotope ozone3, na kick je fruity compressor (drums) a cele to je lehce prohnane pres ohmboyz lpf lfo a delay. krome dvou ruchu tam neni jediny sampl, vse je ciste synteticke -

ADELINE - Descent.mp3 (320 kbps)

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 17 úno 2006 15:21

ekeaze: Nejsem v tomhle vašem stylu vůbec doma, ale "input the positive brainchild" jsem si poslechl a kupodivu se mi ta věc fakt líbí. Obvykle, když se někde náhodou střídáme s technaři, tak mě z těch jejich desek baví tak půl minuty, tohle jsem si dal přes deset minut a zavzpomínal na svoje elektronický období a acid 8-) Big Up!

Saša

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 17 úno 2006 16:24

Dik... moc... :mrgreen:

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 11 bře 2006 14:56

Po delší odmlce přidávám jeden nový track, spíš ve stylu TekTrance, ale nebudu kvůli tomu zakládat nové téma že. A zde je link-

http://www.tenebrae.cz/data/mp3/poema.mp3

Rád si vyslechnu vaše názory.

mik23
Příspěvky: 2
Registrován: 23 bře 2006 10:35

Příspěvek od mik23 » 23 bře 2006 10:43

To eke: Mel bych na tebe jeden dotaz co se tyce vecicky Ableton live..pokud to dobre chapu tak do tyhle vecicky si muzu zapojit svoje 3 masinky od korgu(vsechno electribe-EA,EM,ES),ableton bude automaticky srovnavat tempo a s jeho pomoci budu moc vsechny 3 masinky ovladat z kompu.nahravat si z nich ruzne smycky a v abletonu je sekvencovat...
Prakticky se tim vyhnu potrebe mixaku-z kompu zvuk rovnou ven.je to tak?? :?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 23 bře 2006 11:33

Prsne tomu nejak nerozumim co ty myslis, ale smozrejme ze muzes korgy pripojit k abletonu prez midi a pak z abletonu vysilat noty a CC do korgu. A jestli chces pripojit audio z korgu do PC, aby ti pc zstoupilo analogovej mixak, tak potrebujes vicekanalovou zvukovku s vice vstupama, ale pozor... na liveset je to nesmysl, protoze PC ma vzdy trosku zpozdeni......

Odpovědět