;)

Co se nevešlo do definovaných kategorií a souvisí s tvorbou hudby

<t>Líbí se vám freetekno?</t>

Ano
3
27%
Ne
8
73%
 
Celkem hlasů: 11

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

;)

Příspěvek od Jindy » 13 úno 2006 20:23

;)
Naposledy upravil(a) Jindy dne 04 črc 2006 16:25, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 13 úno 2006 20:44

Tady je muj FreeTekno track. Je to nahravany Live....:

Astral Tek 03 - Inputthepositivebrainchild

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 13 úno 2006 22:35

ekeaze: jo je to fér, klasickej systém, hlavně delší (a asi lepší) než to moje, což je dobře. Připadá mi, že už sem podobnej track slyšel před několika lety někde na open airu nebo tak, akorát jinak zmixovanej. Je to asi 4 roky. No každopádně to teď slyšim v lepšim zvuku. Dobře se ti ty kusy skladby prolínají, což já zatim nemůžu dělat, páč musim koupit mixák a další drobnosti. No jistě bych si od tebe nechal poradit co se týče freetekna, ikdyž už se snažim dělat i něco jinýho než vymejvání mozků :)

synth
Příspěvky: 182
Registrován: 18 čer 2005 13:35

Příspěvek od synth » 13 úno 2006 22:44

Ty vole tak to je masso !!! :-)))) /respect/
SORRY ZA OFFTOPIC ....

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 14 úno 2006 09:47

jindy: Nahral jsem to pred mesicem, tet to vyslo na mim labelu Astral Tek...

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 09:52

ekeaze: no jo tak to sorry, ale fakt mi to neco pripomina...muzu se zeptat na cem si to delal?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 14 úno 2006 10:20

tady je foto:studio

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 14 úno 2006 11:38

neco z dalsi placky.. jeste nejsou uplne dofinalizovany mixy, hlasitosti.. + jeste to budu trochu efektovat..
http://mrmnk.wz.cz/808/psyattakv2.mp3
http://aphrikka.freetekno.cz/MP3/mnk/untitled.mp3

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 14 úno 2006 11:41

ekeaze píše:tady je foto:studio
co to mas nad tim lexiconem? .. a to uplne vespod?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 14 úno 2006 12:15

To nad lexiconem jsou 2 TC m-one FX a upne dole focusrite compounder (compressor).
Jinak supr tracky...
V tom prvnim tracku v duhy casti je kopak z toho jomoxe co mas?

mrmnk
Příspěvky: 81
Registrován: 12 čer 2002 01:49

Příspěvek od mrmnk » 14 úno 2006 12:25

na zacatku jomox.. ten hardkorovejsi kopak v druhy casti je nakej sampl .. ze samotnyho jomoxe takhle tvrdej zvuk nedostanu (i kdyz je tam nakej hranmonizer ale stejne je ten kopak uhlazenejsi) a fx dorazil terpve nedavno takze to nebylo cim prznit..

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 12:47

ekeaze: poradil bys mi jaký koupit groovebox vhodný ta techínko nebo trance? já koukám třeba po Roland DR202 a nebo po Roland DR670, jenže ten nemá žádné knoby na ovládání cutoff atp. Pak jsou asi taky dobré grooveboxy od Korga. Nechtěl bych ale nic dražšího 15 tis. kč.

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 12:54

ekaze: a btw, ten mixak je od soundcraftu? soundcraft mam rad...No a ja si chci taky snad brzo poridit nejakej mixak, ale normalni dvoukanalovej mi fakt nestaci, protoze nejsem zadnej dj...tak sem koukal na neco levneho s hodne kanaly a co rikas na tohle -

Obrázek

eventuelne tenhle je lepsi -


Obrázek

vim ze ten McCrypt je asi shit...ale funkci by to splnit mohlo ne?

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 14 úno 2006 13:02

Ty rolandy co zde zminujes, tak to jsou bici masiny a ne Grooveboxy...
Za tu cenu co ty chces se da poridit Yamaha RS 7000. Ma v sobe i sampler. Bazarova cena se pohybuje okolo 500 - 650 euro.

Uživatelský avatar
Jindy
Příspěvky: 641
Registrován: 24 led 2006 13:28

Příspěvek od Jindy » 14 úno 2006 13:07

ekeaze: ja tedy prave moc nevim cim se lisi bici masina a groovebox...prave tusim ze ty bici masinky jsou spis pro rockove kapely jako automaticky bubenik a tak nejsou asi vhodne do techna...takze mi doporucujes yamahu rs 7000, zkouknu ji no...a co ty pouzivas na kick, hithat, snare, crash, rim, atp.?

Odpovědět