vice MIDI do jednoho seqenceru
- loudspeaker
vice MIDI do jednoho seqenceru
vlastnim roland mc808 ktery ma 1x midi in a 1x midi out.. i kdyz disponuje velkym mnozstvim zvuku, tak bych rad pouzival pri live hrani HW synthy.. nemam problem se zapojenim jednoho syntaku (virus A) ale rad bych jich pouzival vic!!! jak mam zapojit vice syntaku do jednoho seqenceru pres midi??? poradte prosim! chci vysilat noty ze seqenceru do syntaku z ruznych partu (jiny part, jiny synth) a zvukove cesty pak pujdou pekne do mixu.. snad to jde.. a ani nevim jak to presne popsat, ale snad me chapete..
- loudspeaker
- loudspeaker
- loudspeaker
loudspeaker : podla literatury thru sposobuje oneskorenie .. ked retazis za sebou zariadenia , tak na 4tom zariadeni uz pocujes ze hra neskor ako ma .. nikdy som to neskusal , ale tak sa to uvadza v literature ..
dalej ti thrubox vyriesi to , ze nejake zariadenie nema THRU
Prodám MIDIMAN THRU 1x4 značky M-AUDIO ani jednou nepoužitý 100%stav...leží mi ve skříni.
cena: 550 Kč
prodávající: Feedback ( 0 )
region: Severní Čechy
email: feedback@tronology.cz
telefon: 731612902
dalej ti thrubox vyriesi to , ze nejake zariadenie nema THRU
Prodám MIDIMAN THRU 1x4 značky M-AUDIO ani jednou nepoužitý 100%stav...leží mi ve skříni.
cena: 550 Kč
prodávající: Feedback ( 0 )
region: Severní Čechy
email: feedback@tronology.cz
telefon: 731612902
No ja měl za sebou 6 mašin a nic tak zásadního ve zpoždění jsem nepozoroval, ale jde to v Cubase event. offsetovat. Ten thrubox je asi nejlepší řešení, už kvůli tomu, že nemusíš mít pořád všechno zapnutý, abys dosáhnul na poslední stroj v řadě.
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
V Rolande to offsetovat nejde.....ale pri troch zariadeniach za sebou ani nieje co....malo by to slapat bez problemov.
Este k tym kanalom.... na MC808 party samozrejme maju samostatne MIDI kanaly......
Pokial ale chalan nema este pevny HW setup a planuje este co to kupit....rozhodne THRU box je na mieste...investicia je to naozaj minimalna....praca neporovnatelne pohodlnejsia a prehladnejsia.
Este k tym kanalom.... na MC808 party samozrejme maju samostatne MIDI kanaly......
Pokial ale chalan nema este pevny HW setup a planuje este co to kupit....rozhodne THRU box je na mieste...investicia je to naozaj minimalna....praca neporovnatelne pohodlnejsia a prehladnejsia.
- loudspeaker
ty midi kanaly uz jsou predem dany, jako 1.part kanal jedna, 8.part kanal osm, nebo se to nekde nastavuje? pac pod patternem v partpharametr sem zadne nastaveni midi nenasel, jako nastaveni tech kanalu.. vse o midi se nastavuje v rezimu system a tam je skoro prd..hubert píše: Este k tym kanalom.... na MC808 party samozrejme maju samostatne MIDI kanaly......
jestli mas 808ku a vis ktera packa, budu jen rad!