Virtuální museum firmy Steinberg
Re: Virtuální museum firmy Steinberg
pekna webka ..
Zase budu za skarohlida, ale me to neba... to je takovej antiuzivatelskej system... mozna kdyby to dotahli tak, aby to davalo smysl... ale takhle se k jednoduchejm a neprilis obsaznejm vecem dostavam hrozne kostrbate a po chvilce sem to vzdal. Ten interface slouzi jako hrozna bariera mezi mnou a obsahem. A to uplne zbytecne.
mne sa to paci velmi .. to videjko na papiery kere mozes hybat .. hmm .. pekna pracicka .. ten flash teda uz vie veci ..
Napad peknej, ale ta realizace imho dost otresna, nekdo zase objevil flash
Ta jizda vytahem je tresinka na dortu... :/

no nevim, podle me se na to divate spatne. Je to virtualni prohlidka, ktera vede navstevnika. Nema to evidentne slouzit pro snadnej a rychlej pristup k informacim. Zamer byl myslim efektnost a to se povedlo stoprocentne. A ze nekdo objevil flash, no me tohle neprijde jako uplne easy... Ale jako jo, z hlediska ovladani asi taky mam pocit, ze se to dalo vymyslet lip..
Ja tam nic slozityho nevidim, ale ok, nebudu uz prudit ;]
Kermit: slozity je podle me minimalne to, ze se to nacita a hybe docela svizne. Na druhou stranu, asi se shodnem v tom, ze veci nemusi byt slozity (natoz technologicky), aby byly dobry. Ale ok, muzem to probrat spis na pivku;)
no kouknul sem se na to video o zacatcich... zajimavy to slyset...
no ale potom sem sel po patrech vejs a nikdy se mi poradne nepodarilo nastavit patro nejak rychle intuitivne, vzdycky mi to skakalo nekam na konec (26?) no a pak nasleduje scena toho jak jede a otevira se vytah... a objevi se asi dva plovouci udaje, coz je vetsinou fotka, ktera plave ve vzduchu, ze se na ni ani poradne nemuzu podivat
. A tak dal, kdyby to bylo veformatu treba blogu, tak to probehnu cely za 10min a vsechno super v pohode, takhle je to jenom spousta prudy.
no ale potom sem sel po patrech vejs a nikdy se mi poradne nepodarilo nastavit patro nejak rychle intuitivne, vzdycky mi to skakalo nekam na konec (26?) no a pak nasleduje scena toho jak jede a otevira se vytah... a objevi se asi dva plovouci udaje, coz je vetsinou fotka, ktera plave ve vzduchu, ze se na ni ani poradne nemuzu podivat

nojo, kdyz ty asi proste nemas cas se pasivne bavit;)
kazdy ma iny vkus a paci sa mu nieco ine .. mne sa to museum velmi paci a je to velmi vkusne spravene ..
no, treba na to kliknut, funguje to ako potenciometer a potom si krutis a nastavis cislo..matucha píše:no ale potom sem sel po patrech vejs a nikdy se mi poradne nepodarilo nastavit patro nejak rychle intuitivne, vzdycky mi to skakalo nekam na konec (26?)
zjavne tam maju chybicku pri inicializacii, ale ked kliknes na ten kruzok tak uz to funguje ok..
inak to maju spravene fajn, ale fakt je to uzivatelsky odradzujuce.. proste je to pekne ale nebavilo ma tam zotrvat dlho a cakat na strohe informacie..
posobi to na mna ako dlhe intro ku hre, ktore nemam moznost si odkliknut a musim nanho cumet az kym skonci...
dost frustrujuce
Chlapci - nevíte někdo, co znamenají ty mílníky bez čehokoli, jen s tou policejní páskou?
Nějak jsem to z toho nevydedukoval a zase tak velký pamětník nejsem (Cubase na ATARI - to jsem ještě pomalu tahal kačera...).
P.

P.
´sem zamáčknul slzu
PRO24, Avalon ...
to byly časy

Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com
http://www.aos-pro.com
dodnes ich mam .. zrovna pred par tyzdnami som skusal avalon