Waves plugin zdarma
Re: Waves plugin zdarma

P.
-
u me uplne v pohode, ale aktivoval jsem ho uz v patek rano a buhvi kolik lidi se o to ted pokousi... byl bych na tvym miste je ste trpelivej a vyckal nez opadne napor
tak už je to doma, každopádně instalace/registrace nějakou tu minutku zabere, jakoby těch obstrukcí všude nebylo málo
Mě od pátku nic nedošlo (koukal jsem i do spamu) a už na to kašlu - poslal bych jim ho zpátky! Prej jsem měl počkat 48hodin... ty už uplynuly aj 2x.
Marketing v praxi.
EDIT: prave mi doslo s/n:-)
EDIT: prave mi doslo s/n:-)
Funguje to aspoň bez nějakejch crappy 3rd party licenčních softwarů?
Neporadí mě někdo s instalací....udělal jsem vše jak popsali v návodu až do bodu kdy jsem v licence centru dal send licenses.....dál nevím co s tím
- ReaktoplazmAR
číslo pochodového prúdu už došlo aj mne, prihlásil som sa že ho chcem, len z čistej chabravosti, používať ho s najväčšou pravdepodobnosťou vôbec nebudem, ale mám ho..
one knob louder - s prepáčením, ale čo je to za pičovinu
, to je nejaký volume knob ? asi nie..
one knob louder - s prepáčením, ale čo je to za pičovinu

- Jens Ludwig
Using a combination of peak limiting and low-level compression with automatic makeup, Louder effectively makes tracks louder, increasing RMS by up to 24 dB.
Mne sa to celkom paci, na grupy to funguje fajne, jednoducho, bez laborovania 

-
- Profesionál
low-level komprese je sikovna vec na nafouknuti, je to neco jako paralelni komprese (zhlasituje se 'low-level' signal, tj. co, co je pod thresholdem, a peaky zustavaji, jak jsou). "increasing RMS by up to 24 dB" je ale paradni blabol, to si nekdo vytisknete na tricko.Jens Ludwig píše:Using a combination of peak limiting and low-level compression with automatic makeup, Louder effectively makes tracks louder, increasing RMS by up to 24 dB.
No tak řekl jsem si, že zkusím překousnout tu jejich registraci a obstrukce ten plugin vůbec aspoň stáhnout.
Fakt je ten, že přesně proto tenhle plugin nevyzkouším...
Když to tak tady čtu, tak v zásadě teda stačí použít obyčejnej kompressor v Cubase, kterej má knob na přepínání mezi RMS a Peak?
Fakt je ten, že přesně proto tenhle plugin nevyzkouším...
Když to tak tady čtu, tak v zásadě teda stačí použít obyčejnej kompressor v Cubase, kterej má knob na přepínání mezi RMS a Peak?

-
a postupujete spravne pri te registraci? nikdy sem nemel sebemensi problem se stahnutim, instalaci ani registraci cehokoli od waves...