mas pravdu, ze takovej opilej xicht udela kazdej, me to jen prislo celkem vtipny, ale na druhou stranu hnusny, ze tohle Aha! bulvar dava schvalne do clanku...ale vypadá tam jak ozralej bezdomovec

jenze ta nebyla jeho , to byl Umberto Tozzi - Stella Stai nebo Gloria,peteness píše:ze vas to bavi...?.....Liquid sound to vystihl. Na davida se nechodi proto ze by ho nekdo miloval, ale kvuli tem dvouakordovym onanniim ktere uz kazdeho serou. Koho by furt bavilo poslouchat vulgarni texty o tom jak je vsecko v prdeli.
Kdysi se mi asi jako jedina docela libila pisnicka Treti galaxie.
OK, sorry, tak to nevim, taky nevim o nikom z meho okolilep píše:velvet píše:Ne - u nás se musí hned poplivat...
... ale ten topic prece neni o plivani... ja jsem jenom chtela vedet, kde se ti lidi na jeho koncertech berou... vychazim z toho, ze ve svem sirokem okoli zadneho takoveho neznam... zajimala by me skladba jeho obecenstva...
lep píše:velvet píše:Ne - u nás se musí hned poplivat...
... ale ten topic prece neni o plivani... ja jsem jenom chtela vedet, kde se ti lidi na jeho koncertech berou... vychazim z toho, ze ve svem sirokem okoli zadneho takoveho neznam... zajimala by me skladba jeho obecenstva...
presne o to mi ide a to je to co ma drazdi. v podstate najserioznejsi slovensky dennik SME sa uz totiz uchyluje tiez k podobnym kanalovym metodam, ako ilustracne foto k clanku kde dojebavaju nejakeho vladneho politika, vyberaju vyhradne fotky kde vyzera ako zruda. ok, vladna verchuska ma vo svojom strede SKUTOCNE zrudy, nebudeme menovat korytnacku tomanovu, ortopudlika rafiho rafaja, ci stetinateho kanca harabina, ale je to suteren, ktoremu by sa mal sudny novinar vyhnut a sudny clovek postavit s rozumomJindy2 píše:kexik: no, od devateho tak v pripade 10°...ja mam v pripade 12° uz problemy s motorikou a vyslovnosti tak po sedmem ;)
mas pravdu, ze takovej opilej xicht udela kazdej, me to jen prislo celkem vtipny, ale na druhou stranu hnusny, ze tohle Aha! bulvar dava schvalne do clanku...ale vypadá tam jak ozralej bezdomovec :)
No driv to bejvavalo dost drahy... v dobach Jesus Christ Superstar s Bartou a Strihavkou a prvnich megaprodukci typu Drakula se za to platilo i 500-1000... Ale tedka se s tema "kouskama" roztrh pytel a tim padem se jim to dost devalvovalo...Pytkin píše: kolko stoja listky trebars na muzikaly ?
popularita tohle leckdy přeci obnáší, člověk nemůže čekat, že všichni o něm budou psát hezky a s úctou...kór v případě politika, to jsou lidi kteří ovlivňují naše životy a bulvár často reflektuje rozpoložení společnosti a také jsou to paparazzi...já se jejich chování nedivím a ani že ta močuvka prosakuje do "normálních" novin, mě to moc nedráždí...kdo chtěl být populární, je to jeho věc, měl by být na slávu připravený, i na tu špínu...kexik píše:presne o to mi ide a to je to co ma drazdi. v podstate najserioznejsi slovensky dennik SME sa uz totiz uchyluje tiez k podobnym kanalovym metodam, ako ilustracne foto k clanku kde dojebavaju nejakeho vladneho politika, vyberaju vyhradne fotky kde vyzera ako zruda. ok, vladna verchuska ma vo svojom strede SKUTOCNE zrudy, nebudeme menovat korytnacku tomanovu, ortopudlika rafiho rafaja, ci stetinateho kanca harabina, ale je to suteren, ktoremu by sa mal sudny novinar vyhnut a sudny clovek postavit s rozumomJindy2 píše:kexik: no, od devateho tak v pripade 10°...ja mam v pripade 12° uz problemy s motorikou a vyslovnosti tak po sedmem![]()
mas pravdu, ze takovej opilej xicht udela kazdej, me to jen prislo celkem vtipny, ale na druhou stranu hnusny, ze tohle Aha! bulvar dava schvalne do clanku...ale vypadá tam jak ozralej bezdomovec
Kexik tleskam, nadcasova slova.kexik píše:lep: panecku, to je hrozne jednoduche, zijes v klasickom intelektualskom sklenniku. Ludi v mojom okoli s tymto problemom je mrte (skoro vsetci, aby som bol uprimny). Nik nechape, kde sa nabrali ti jeleni co zvolili Fica, Slotu a Meciara... Ale to je normalka, treba sa obcas dat do reci aj s totalnym kokotom co na dedine sedi v gumakoch a modrakoch v krcme a dava ku kazdemu pivu tri borovicky. Lebo TO sme my, nas narod. Teraz hovorim o slovakoch, ale cesi su v podstate taki isti.