Zoom HN4
-
Zoom HN4
Má někdo zkušenosti s použitím zoom hn4, nahrávacího zařízení jako externí zvukovky, konkrétně, při připojení ať už k sound forge,acidu, nebo ke cubase mi to v nahrávce podivně lupe, podovně jako při přebuzení. Jinak je zvuk mezi lupancema uspokojivý. Jsem začátečník, tudíž to může bejt nějaká volovina v nastavení. Děkuji
Re: Zoom HN4
ta volovina se nejspis jmenuje latence. jestli ma zoom asio driver, nastav si ten pro audio aplikace.. sice zooma mam, ale ani si nevybavuju, jestli asio ma, ale myslim, ze ano 

pokavad nema asio, treba ho pouzivat s asio4all a tam nastavit latenciu AKA buffer. pri lupancoch nastavit = zvacsit na hodnotu pri ktorej to prestane lupancovat
Jo, H4n jde pouzit jako zvukovka s ASIO ovladaci. Akorat podle technickych specifikaci funguje jako zvukovka jenom na 16bit (kdezto standalone nahravani na SD kartu i 24bit).
ak ma 24bit prevodniky, je celkom fuk, ze vzniknuty zaznam je 16bit... ostuda to je ale zaznam bude aj tak kvalitny
No, pri nastaveni Cubase projektu na 24 bit i nahravka bude ve formatu 24bit, ale ten dynamicky rozsah bude asi jako u 16 bitu, ze?
Ano. S největší pravděpodobností bude doplněno pouze těch chybějících 8b "do počtu".
P.
P.