1/2 RACK EFEKTY
peteness: díky - vzhledem k tomu, že DP4/DP2 je taky můj jednozančnej oblíbenec, tak naprosto chápu, co říkáš.
Když už kupuju hardware, tak proto, aby zněl pořádně a ne jako "normální" VST. Já taneční muziku moc nedělám, takže ten sync bych i přežil - na sync delaye atd. můžu použít vst a toto spíš na zvučení extra stop+živé nástroje.
No ale DP2 je celej rack...
Když už kupuju hardware, tak proto, aby zněl pořádně a ne jako "normální" VST. Já taneční muziku moc nedělám, takže ten sync bych i přežil - na sync delaye atd. můžu použít vst a toto spíš na zvučení extra stop+živé nástroje.
No ale DP2 je celej rack...
tak mi dp2 vrtá hlavou, že bych i nechal rack udělat o 1U vyšší.
Přemýšlel jsem i o Lexiconu MPX550, Kurzweil Rumour a Ensoniqu.
DP4 znám z Fizma a od Fajta - to je super efekt. Nemám rád profi digi sound, ale takovej přirozenej, hřejivej - klidně může i trochu šumět - šum to pak všechno lepí dohoromady. DP2/4 se zdají ideální volbou.
Našel jsem ale pro mě novinku Ensoniq DP/Pro:

údajně úplně přepracované algoritmy ( čehož se trochu obávám - ty DP4/2 jsou super), ale hlavně i SPDIF I/O a 24bit!!!!
Znáte někdo DP/Pro ? Je to na stejný úrpvni jako DP2?
Přemýšlel jsem i o Lexiconu MPX550, Kurzweil Rumour a Ensoniqu.
DP4 znám z Fizma a od Fajta - to je super efekt. Nemám rád profi digi sound, ale takovej přirozenej, hřejivej - klidně může i trochu šumět - šum to pak všechno lepí dohoromady. DP2/4 se zdají ideální volbou.
Našel jsem ale pro mě novinku Ensoniq DP/Pro:

údajně úplně přepracované algoritmy ( čehož se trochu obávám - ty DP4/2 jsou super), ale hlavně i SPDIF I/O a 24bit!!!!
Znáte někdo DP/Pro ? Je to na stejný úrpvni jako DP2?