"Auto" funkce v dynamicke casti Red 7

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Cyril píše:ale spis by mi to nakej otrok osobne odvezl na opravu do Ameriky nebo tak neco :)

:shock:

Takze tu historku jak jsem spravoval Mesa 2:90 ten nejnovejsi model, na svym stole se sroubovakem a baterkou od Victorinoxu tady nemam vzpominat? :lol:

kexik

Příspěvek od kexik »

PiKey píše:Hosi asi viete kolko ten Red stoji, ze? Osobne neviem ci by som s tym bezal za susedom, co je opravar tv..., ale vas nazor - vasa vec.
vies kolko stoji dobry televizor? ;)
neviem co ma toto s cenou spolocne. ide o to, ci vie chlapik odspajkovat a naspajkovat beznu suciastku, o nic ine... keby to bola nejaka zahadna porucha, ktoru by trebalo najprv diagnostikovat, jasne, ze neodporucam opravara televizorov.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

120BPM : mam spoluziaka zo zakladnej skoly .. je elektrotechnik .. opravuje vsetko .. opravuje aj pre nay .. ma kompletnu vybavu na letovanie vcetbe SMD .. mne uz opravil kopu veci .. Ventimu opravoval ADK CE . Kaykovi vymienal potenciometre na Mackie d8B.. Poslal som k nemu EXCOMa s EX5r .. Jemu by som sa to nebal zverit .. Vymenit isostaty , to je brnkacka pre neho ..

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Pytkin: Ked mu ty veris tak aj ja by som. :lol: Pravda je, ze uz som to odniesol do servisu. Panovi sa krabicka velmi lubila :lol: Tak slubil, ze sa na to vrhne co najskor. Ale co tak tie S/PDIF in & out conectory na Lexicone MPX 1? Tie by nevedel skontrolovat? Pripadne opravit? A kde vlastne je ten clovek?

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

120BPM tu v bratislave .. ak si v prahe , tak to nemas uplne pri ruke :)

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Nemas :?

velvet

Příspěvek od velvet »

Já si nechal udělat "generálku" RED 3 kompresoru přímo ve Focusrite v UK. Kupoval jsem ho z USA a kreténi co ho posílali jej blbě zabalili a odneslo to pár "čudlíků".
Napsal jsem jim mail, oni poslali telefon na maníka co by mi to opravoval. Ten byl zcela cool - dokonce jsem rozuměl i tomu jeho šílenýmu britskýmu přízvuku :)
Domluvili jsme se jak to pošlu (zaplatil jsem rovnou cestu tam i zpět) on napsal cenu opravy....
Záležitost na cca 10 dní

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Co te vysla ta oprava?

velvet

Příspěvek od velvet »

120BPM píše:Co te vysla ta oprava?

tady je úryvek z mailu od Micka ( mick-at-focusrite.com) aby jsi měl představu:

The worst problem is that all the pots are damaged and need
replacing.
This will cost ? 128.24 (pounds sterling) for parts and labour
Also, the mains transformer screw pillar has come away from the
potting compound. This means that the transformer cannot be secured to the PCB. A new transformer would be the easiest solution but quite
expensive, so I'll try and think of another way to solve this.

nakonec to bylo: 192.83 pounds sterling including shipping by UPS

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Tak to ale zas neni tak strasne moc jestli je to s postovnim a kompletni vymenou tech potaku a transformeru plus prace. To mi teda pride jako super cena.

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

kexik píše:rozbity izostat... je to najcastejsia porucha tychto prepinacov, ze prestanu aretovat... ak je to nove, reklamovat, ak stare, mal by to zmaknut kazdy opravar audio-video. ten typ bude najskor bezne k maniu
. . . a je to. Uz je to hotove. Tak vdaka za radu. Trvalo to viac ako desat dni pretoze ten isostat nemohli zohnat. Nakoniec ho zohnali na internete. :lol:

Odpovědět