Aby toho vseho nebylo malo, tak jsem si pred casem vsiml, ze kdyz zatlacim knoflik Auto na Focusrite Red 7, v te casti kde je kompresor, tak mi vzdy ani ne po vterine vyskoci zpatky.
To ja taky. Nejdriv jsem si myslel, ze ostatni knoby musej bejt v nejaky poloze aby to mohlo fungovat ale ono to snad za normalnich okolnosti funguje normalne.
Fakt neviem co sa da na tento problem povedat, je to chyba, mas to pokazene, bez s tym tam kde si to kupil...
alebo ma este napada, ze je to nova AI funkcia, kde stroj detekuje prikaz "kaslem ti ja na to, komprimuj si to sam"
Uz som prave dopisal na technicku na strankach Focusrite. Skusim zajtra zavolat do Mediaportu ale problem by mohol byt, ze to je ten povodny model z roku '96. Uvidime.
rozbity izostat... je to najcastejsia porucha tychto prepinacov, ze prestanu aretovat... ak je to nove, reklamovat, ak stare, mal by to zmaknut kazdy opravar audio-video. ten typ bude najskor bezne k maniu
musis otvorit a zistit aky to je presne druh. su viacere typy aj vyrobcovia. najhorsie to bude s origos alpsom, ten pouziva specialnu roztec noziciek
a pokial bude zaspajkovany v plosaku (co verim ze bude), tak by som byt tebou siel radsej do tej opravy. vybrat nieco s viac ako dvomi nohami z plosaku bez spalenia spojov vie len skuseny kovboj
Taky mi prijde, ze moct si kupovat takhle drahy hracky, asi bych se tady neptal, kdo mi opravi cudlicek, ale spis by mi to nakej otrok osobne odvezl na opravu do Ameriky nebo tak neco