HW Compressor na bici grupu, Drum n bass, barevny

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
Pierre niko

Příspěvek od Pierre niko »

Ricardo píše: Alternativa k HW může být prakticky cokoliv SW. Téma ze subjektu hovoří o "barvení", resp. charakteristickém zvuku, ne?
jj, ale krom toho, ze ma barvit, je tam taky HW, takze SW bych tu neresil

Co si myslite o optokompresorech? Na bici asi ne ze? TFPro P5? Je na nem toho vic, zajimavy kousek? Diky
Naposledy upravil(a) Pierre niko dne 02 lis 2007 10:21, celkem upraveno 1 x.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

matucha píše:no se stillwellem jsem ted parkrat neco zkousel a nelibi se mi na nich jejich charakter a tak asi pudou pryc... je na nich neco divne tvrde digi, co mi nefunguje s tim co delam
Tak bohuzel musim potvrdit, zkusil jsem bad bus mojo a zklamani... Tvrdy, studeny, zrnity, divny zkresleni... neprijemne nakrapne a pridusi zvuk a to je tak vsechno, alespon tak to slysim ja...

COBOLT

Příspěvek od COBOLT »

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

No, vzhledem k tomu že za Elysia kompresor chtějí 8000 EUR, nevím jestli umazání "ko" na začátku způsobí nějaký dramatický cenový propad ? :) Ale nevím, ceny jsem si zatím nikde nevšiml

COBOLT

Příspěvek od COBOLT »

Já taky ne ale nekde na foru jsem zahlíd v souvislosti s mpressorem 5000 dolaru....coz by bylo o nicem jiným nez 6000 e :)

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Zkousel jste nekdo ten Chameleon Labs "SSL" kompresor? Jestli by to nebyla zajimava alternativa Waves SSL...

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Ještě se tu neřešil slavnej Joemeek SC2... :) Na bicí grupu je to super věc... :) NAavíc v Pro Tools je dost dobrá simulace. Dodávám jen, že jde fakt effektovej kompresor. Na ničem jinym se mi nijak moc nelíbil...

Odpovědět