HW efektove procesory navesene na zvukovku ?

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
Neural_I

HW efektove procesory navesene na zvukovku ?

Příspěvek od Neural_I »

Pouzivate nekdo, nebo zkousel jste nekdo navesit na zvukovku (o vice vstupech/vystupech) nejake extreni HW efekty ve funkci sendu napriklad ? laka me predstava mit na zvukovce 8IN/OUT na IN1+2 vstup ze submixu nastroju nebo patchbaye, na vystupu 1+2 hlavni monitory a zbyle 6IN/6OUT vyuzit na externi efektaky, navesit na to bazmeky typu¨
http://www.tcelectronic.com/M350.asp
nebo
http://www.lexiconpro.com/mx200/index.asp

apod., klidne i shermana nebo podobny prznitko

otazka je, jestli je to realne pouzitelny a jestli to takhle nekdo pouziva
??
dik za nazor nebo zkusenost

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

jasne .. ziaden problem ..

ECSON WALDES
Profesionál

Re: HW efektove procesory navesene na zvukovku ?

Příspěvek od ECSON WALDES »

Neural_I píše: .. navesit na to bazmeky typu TC M350 nebo Lexicon MX200
Ja bych ti covece za cenu tech HW co jsi zminil radej pouzil TC Powercore s reverb pluginama TC6000.

Pokud uz bych do PC chtel pustit externi FX tak uz by to musely bejt fakt nejaky zajimavejsi kousky. Totiz za cenu novyho M350 ci MX200 se da sehnat spousta lepsich masin, ktery jsou z druhy ruky a za stejnou cenu jako ty novy ale zvukove a editacnima moznostma jsou o nekolik trid vejs.

.

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

vcera jsme to u kamose testovali na digi001 s yamahou rev100 a tahle mrcha stara vomlacena nakopala do pr... i wizooverb a slapalo to jak hodinky.
Powercore ano, tomu rozumim, ale dat pres 30 litru za kartu s reverbem jenom kvuli tomu reverbu se mi moc nechce, zbytek bych nevyuzil to vim temer jiste, beru ale ze by to bylo nejelegantnejsi reseni, vsechno v jednom, zas ale jenom jeden xicht reverbu, zadny moznosti, protoze jak pise EW a pise to dobre, bazarovych krabicek za solidni ceny je hafo, lidi se toho houfne zbavujou a jak jsme se prave vcera presvedcili, neni vubec potreba mit masiny po USB editovatelny v compu (proto vyber MX200 a TC M350 jinej duvod nebyl) a me osobne prace s HW bavi a neomezuje, nemusim mit vsechno v compu a barevny 8)

hlavne ze to funguje a muzu vyradit HW mix

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

EW: myslis tenhle poco reverb ?

http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,164

s touhle kartou

http://www.disk.cz/disk/detail1.csp?!PV,1978

dohromady cca 33t. i kdyz jestli to udela praci jako M6000 za desetkrat takovou cenu a realne je to znatelne jinde nez HW masiny v tyhle cene, je to na vazny popremejsleni

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

sakra nejak ty odkazy nejdou, proste cistou powercore kartu (unplugged) pouze s pluginem System 6000 VSS3

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Neura : VSS3 je HIEND reverb .. I ked viacej sa pouziva asi v posprodukcii ako v muzike .. Mozno by som tiez preferoval radsej viac roznych krabic od roznych vyrobcov .. treba ale vybrat dobre kusy .. tu by EW vedel poradit .. inak o to tu uz v inych threadoch pisal .. zrovna tu bol daky thread o lacnych efektoch .. pouzi SEARCH ..

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

No ten VSS3 mi taky prijde ze je spis na postprodukci.... ale totalne me rozsekal Fabrik R... takhle krasnej reverb jsem jeste neslysel

Neural_I

Příspěvek od Neural_I »

co je to Fabrik R prosim ?

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

Je to plugin na Powercore, ktery dokaze perfektne ozivit zvuk... zadna nalepka jak u klasickych soft verbu
http://www.tcelectronic.com/FabrikR

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Fabrik R mi pripada ale ze to je len kombinacia viacerych starsich algoritmov a chytre ovladanie (ktoremu som ale osobne neprisiel na chut) .. Inak na PoCo uplne stacia tie zakladne algoritmy co tam su .. Tie su na plnom poradku ..

ADDyS

Příspěvek od ADDyS »

Pytkin píše:Fabrik R mi pripada ale ze to je len kombinacia viacerych starsich algoritmov a chytre ovladanie (ktoremu som ale osobne neprisiel na chut) .. Inak na PoCo uplne stacia tie zakladne algoritmy co tam su .. Tie su na plnom poradku ..
Souhlas, Megaverb a Classicverb jsou hodne dobry... pro moji tvorbu mi uplne staci.... ale ten Fabrik R se mi hodne libi... to ovladani je takove rychlo-divne

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

ADDYS : jo .. Fabrik R ma algoritmy tusim z tyvh vyssich efektov .. Nonlin 2 a podobne .. Dakde to tam vidis , ked krutis tymi gombikmi..

Martin

Příspěvek od Martin »

Fabrik R je peknej , ale VSS3 me prijde jeste lepsi a pouzitelnejsi i v muzice.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

neural: kdyz chces vyradit HW mix, kam bys zpet posilal tyhle FX, kdyz vstupy podle toho, co pises, mas plny? urcite jsem to spatne pochopil.

Odpovědět