Korg Kaossilator PRO

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
Odpovědět
Sonny

Korg Kaossilator PRO

Příspěvek od Sonny »

Zdravim,
jsem novacek, neznam vsechny odborny vyrazy apod, ale budu se tu ted objevovat casteji, tak snad se rychle prizpusobim. Takze k mym dotazum. Mam doma ted 2 dny Korg Kaossilator PRO, hodne zajimava hracka. Expiremntuju s tim neustale kdyz mam cas, ale i presto se chci zeptat jestli jej nema taky nekdo dalsi. Obecne bych se rad venoval spise cerne muzice, rnb,jazz,funk,hiphop. S tim co ma Kaos v sobe bych to videl spise cilove urceny pro techno/house, nicmene zvuky se daji menit/nahravat z pc nebo sd karty. V bance je 200 pozic z cehoz cca 185 je jiz predvyplneno a zbyle jsou volne - zrejme pro uzivatelske zvuky. Mam pravdu? Daji se pak i jakekoli wavky z pc dat pod jedno z osmi favourites tlacitka? Vcera sem si nainstaloval program na pc pro synchronizaci s touto masinkou, podarilo se mi nahodit jeden zvuk, ale jenom pod jednu ze ctyr bank pro nahravani. Pripadne mate nekdo nejaky dobry tipy / triky na tuhle masinku? Mam v planu prikoupit jeste nejaky MIDI keybord, asi nejaky AKAI MPK nebo M-AUDIO Axiom. Nebo myslite, ze staci samotna klaviatura bez tlakovych padu? Moc se mi libi AKAI MPC 1000 ale je to hroznej ranec, takze sem to chtel emulovat alespon tou kombinaci s klavesama. Jo a jeste da se ten Kaos sesynchronizovat s Fruity Loops napr? Mam 8cku...ale docetl jsem se ze v 9ce je napriklad vicero pluginu. Jde mi taky o to jestli se z toho Kaosu da vytvorit nejakym zpusobem treba MP3 a ne jenom jednotlivy wavky z kazde recorder banky zvlast.

No pro zacatek myslim dotazu az az.. :)
AKAI MPK49, Korg Kaossilator Pro, ADAM A7, Audio Technica ATH-M50

Sonny

Re: Korg Kaossilator PRO

Příspěvek od Sonny »

Tak vidim, ze moje dotazy nedopadly zrovna na urodnou pudu - no nevadi (jsem ve spatne kategorii?). Tak to zkusime trosku jinak. S ovladanim zarizeni si uz nejak poradim, kam ale chodite treba na zvuky (wav)? Co jsem tak vysledoval, vyrobci keyboardu apod. to maji naceneny. Nicmene se mi ale nechce verit, ze v celym internetu je toho pramalo. Nejaky tip?

Fractal

Příspěvek od Fractal »

do google zadej klíčová slova v jednom ze světových jazyků:

sample, vzorek, audio, sound, zvuk, smyčka, loop, zdarma, gratis, free

jinak některé samply se opravdu připlatí vyplatit :!:

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Sonny píše:Zdravim,
jsem novacek, neznam vsechny odborny vyrazy apod, ale budu se tu ted objevovat casteji, tak snad se rychle prizpusobim. Takze k mym dotazum. Mam doma ted 2 dny Korg Kaossilator PRO, hodne zajimava hracka. Expiremntuju s tim neustale kdyz mam cas, ale i presto se chci zeptat jestli jej nema taky nekdo dalsi. Obecne bych se rad venoval spise cerne muzice, rnb,jazz,funk,hiphop. S tim co ma Kaos v sobe bych to videl spise cilove urceny pro techno/house, nicmene zvuky se daji menit/nahravat z pc nebo sd karty. V bance je 200 pozic z cehoz cca 185 je jiz predvyplneno a zbyle jsou volne - zrejme pro uzivatelske zvuky. Mam pravdu? Daji se pak i jakekoli wavky z pc dat pod jedno z osmi favourites tlacitka? Vcera sem si nainstaloval program na pc pro synchronizaci s touto masinkou, podarilo se mi nahodit jeden zvuk, ale jenom pod jednu ze ctyr bank pro nahravani. Pripadne mate nekdo nejaky dobry tipy / triky na tuhle masinku? Mam v planu prikoupit jeste nejaky MIDI keybord, asi nejaky AKAI MPK nebo M-AUDIO Axiom. Nebo myslite, ze staci samotna klaviatura bez tlakovych padu? Moc se mi libi AKAI MPC 1000 ale je to hroznej ranec, takze sem to chtel emulovat alespon tou kombinaci s klavesama. Jo a jeste da se ten Kaos sesynchronizovat s Fruity Loops napr? Mam 8cku...ale docetl jsem se ze v 9ce je napriklad vicero pluginu. Jde mi taky o to jestli se z toho Kaosu da vytvorit nejakym zpusobem treba MP3 a ne jenom jednotlivy wavky z kazde recorder banky zvlast.

tady na tohle ti opravdu už si odpoví jenom na slovo vzatý odborník na kaossilator pro, nejlépe sledovat profilový podpis toho pána, někde se tady na ezone pohybuje :lol:

Sonny

Příspěvek od Sonny »

Zas takova lama nejsem, takze jsem uz samozrejme zkousel hledat nejaky zvuky, neco taky stahl apod, ale cim vic toho clovek ma, tim lip. Doufal jsem, ze tady nekdo postne treba odkaz na nejaky balicky na torrenty nebo na nejaky bohem zapomenuty stranky ;)

Fractal

Příspěvek od Fractal »

Sonny píše:Zas takova lama nejsem, takze jsem uz samozrejme zkousel hledat nejaky zvuky, neco taky stahl apod, ale cim vic toho clovek ma, tim lip. Doufal jsem, ze tady nekdo postne treba odkaz na nejaky balicky na torrenty nebo na nejaky bohem zapomenuty stranky ;)
cim vice toho mas, tim hure

torrenty tady nehrozi, je to cesta do pekel, stejne tak share servery apod.

Oxyygen
Profesionál

Příspěvek od Oxyygen »

kup si profi samply, ktery potrebujes, vzdyt to dneska stoji prd, kvalita je super a zvuky aktualni.

Ja kupuju online tady

www.soundstosample.com
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Media Club.
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Sonny

Příspěvek od Sonny »

Oxyygen píše:kup si profi samply, ktery potrebujes, vzdyt to dneska stoji prd, kvalita je super a zvuky aktualni.

Ja kupuju online tady

http://www.soundstosample.com
Diky za tip, kouknu nato.

Fractal

Příspěvek od Fractal »

mam balik od slovenskych g-sonique - parada, staci bohate

Sonny

Příspěvek od Sonny »

Fractal píše:mam balik od slovenskych g-sonique - parada, staci bohate
Kolik to obsauje zvuku a jaky styl hudby hrajes?

Slavix

Příspěvek od Slavix »

Dá sa kaossilator použiť aj ako kp3? teda sampler a efektor? je také niečo možné?
Novation SL MkII, Korg Kaossilator Pro, M-Audio Mobile Pre MKII

do100a

Příspěvek od do100a »

Sonny píše:Zdravim,

Do kaossilatoru nejde nahrát nový zvuk tak aby se s ním dalo hrát. Jdou pouze nahrát smyčky do sampleru . Těch 15 míst z banky jsou efekty které jdou použít jen na vnější zdroj line/mic, takže je nejde použít na zvuky z kaossilatoru. Podle mě to tak udělali záměrně aby sis k němu pořídil KP3, která ti několikanásobně rozšíří možnosti tvé zábavy :o)

84800N

Příspěvek od 84800N »

Ahoj, měl by někdo k dispozici, či by byl ochoten věnovat, nebo nafotit manuál pro Kaossilator pro? Mám ho ze zahraničí a cz manuál nemůžu nikde zaboha sehnat. Revanž je samozřejmost:-) Díky moc, Peter.
84800N

Odpovědět