Rackovy efekt na zpev vse-v-jednom?

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
Odpovědět
ripper

Rackovy efekt na zpev vse-v-jednom?

Příspěvek od ripper »

Shanim pro zpevacku neco, co by zvladalo nejen dynmiku, ale melo to i efekty (alespon reverby). Existuje vedle veci od TC Helicon (Voiceworks...) a prave ted vychazejiciho Vocalist Pro od Digitechu nejaka alternativa, nebo je potreba mit dve jednotky?
Potreboval bych: Gate, EQ (de-esser), compressor, reverb.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

toto ti poskytne skoro lubovolny multiefekt . harmonizer nepotrebujes ?

ripper

Příspěvek od ripper »

Harmonizer v podstate ne, snad jen to "unisono", ktere pekne nafukuje hlas nazivo by se hodilo, ale to neni nutnost
Doslo mi, ze jsme zapomnel napsat, ze bych chtel prave reseni s preampem - aby sel mikrofon rovnou dovnitr a ven hotova linka

peteness

Příspěvek od peteness »

Boss GS 10 za 15k
http://www.music-store.cz/testy2.asp?ID=645
Tohle si pamatuju ze vcerejsiho googlovani. Zrovna potrebuju dalsi efektak a vim ze to bude neco od Roland/Boss. Pro me to neni, ale kvuli tomu preampu mi to utkvelo. Je to docela neobvykle reseni.
Mne vyhovuje Boss VF1 (sekac se da poridit za 5) a je to pekny efektak ktery ma vsecko a zni soucasne. na vokaly toho ma docela dost. Simulace ruznych preampu, mikrofonu, ruzne prznice, harmonizery, presivani chlapa na babu :) a tak ruzne.
Dival jsem se ze Boss pak jeste dela GT Pro za 17 jako asi nejvyssi model do studia a prislo mi to skoro totez jako VF1.

Odpovědět