really nice compressor

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

kexik píše:stare ulikompresory boli postavene na thats chipoch a boli to prakticky 1:1 kopie dbx... trebalo by zistit typove oznacenia a za babku kupit. maximalne bude treba repasovat shitacke konektory. takisto ten lacny alesis kompresor je thats zalezitost, imho tiez dobry kauf, niekedy frci z druhej ruky za dva tri tacy, a to uz je zaujimava cena, ked to chces hlavne na blbnutie. rnc mi pride malicko drahy na tento ucel.
rnc stoji cca 5.2 novy.

kexik

Příspěvek od kexik »

brooklyn: nehovorime o jednakej MENE :)
ok, v eurach je to 100 vs 188 (ceny u tomika)

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

kexik píše:??? ja hovorim o 3630... ten ma normalne 6.3 jacky, aka redukcia? a ked mas spolocny sidechain, jasne ze sa redukuje stereo...
jj ten mam, a taky tu mam cinche a male jacky.. radost :)))
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Pierre niko

Příspěvek od Pierre niko »

Rnc je pry nasledovnik prototypu, ktery vicemene asi beze zmen stale prodavaji. V jedne recenzi psal borec, ze jesli se vam RNC zda prilis sterilni, pokoumejte RNLA, coz by mel byt teda ten prototyp. Psal tam o hodne tvrdem zvuku a agresivite. Mozna by nebylo od veci je srovnat. Ja pujdu do obou, presne z duvodu jaky napal A-generator, micham taky venku a verim, ze tyhle kousky splni svou praci za supr cenu.

Profesionál

rnla je nasledovnik rnc. podle ukazek a recenzi to dela dost jinou vec, taky ho mam v hledacku, ale je uz drazsi.

Pierre niko

Příspěvek od Pierre niko »

Ze bych se splet, mrknu doma, mam to v casaku. Ale, ze dela jinou vec, to se shodnem. Prodavaji se specialni rackmount kity, ktere sou urcene pro jeden RNC a jeden RNLA, asi to nebude nahoda, oba pry stoji zato vzhledem ke smesne cene.

Profesionál

dneska jsem se konecne letmo seznamoval s timhle osklivym prckem a libi se mi. pri obycejny kompresi mi to neprijde nicim extra zajimavy, ale super nice mode dela peknou vec. sikovny tlacitko bypass vepredu nema pohmatem zjevny polohy on a off, a tak jsem vesele blind-testoval a vzdycky se mi to vic libilo 's'. neni to zadnej pan charakter, ale nevidim duvod, proc bych ho vracel.

lottewerther

Příspěvek od lottewerther »

Taky ho mám a mám ho fakt rád. Dělá to co má a vůbec nijak nebarví, dokáže být extrémně rychlej i hladkej, supernice mode je parádní. Absence konkrétní barvy se mu nedá vyčítat - proto jsem ho kupoval. Zázračná levná škatulka, kterou ovšem prodávají i na mercenary ...

Odpovědět