rnc stoji cca 5.2 novy.kexik píše:stare ulikompresory boli postavene na thats chipoch a boli to prakticky 1:1 kopie dbx... trebalo by zistit typove oznacenia a za babku kupit. maximalne bude treba repasovat shitacke konektory. takisto ten lacny alesis kompresor je thats zalezitost, imho tiez dobry kauf, niekedy frci z druhej ruky za dva tri tacy, a to uz je zaujimava cena, ked to chces hlavne na blbnutie. rnc mi pride malicko drahy na tento ucel.
really nice compressor
-
- Profesionál
jj ten mam, a taky tu mam cinche a male jacky.. radostkexik píše:??? ja hovorim o 3630... ten ma normalne 6.3 jacky, aka redukcia? a ked mas spolocny sidechain, jasne ze sa redukuje stereo...

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

- Pierre niko
Rnc je pry nasledovnik prototypu, ktery vicemene asi beze zmen stale prodavaji. V jedne recenzi psal borec, ze jesli se vam RNC zda prilis sterilni, pokoumejte RNLA, coz by mel byt teda ten prototyp. Psal tam o hodne tvrdem zvuku a agresivite. Mozna by nebylo od veci je srovnat. Ja pujdu do obou, presne z duvodu jaky napal A-generator, micham taky venku a verim, ze tyhle kousky splni svou praci za supr cenu.
-
- Profesionál
- Pierre niko
-
- Profesionál
dneska jsem se konecne letmo seznamoval s timhle osklivym prckem a libi se mi. pri obycejny kompresi mi to neprijde nicim extra zajimavy, ale super nice mode dela peknou vec. sikovny tlacitko bypass vepredu nema pohmatem zjevny polohy on a off, a tak jsem vesele blind-testoval a vzdycky se mi to vic libilo 's'. neni to zadnej pan charakter, ale nevidim duvod, proc bych ho vracel.
-