really nice compressor

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

really nice compressor

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

docela frekventovana krabice, mate ji nekdo z vas?

jste spokojeni?

MSK

Příspěvek od MSK »

Profesionál

clanek toho moc o zkusenostech nerika, navic je o RNLA, ne RNC. :]

aum generator

Příspěvek od aum generator »

ja ho mam. celkom obycajny dobry kompresor podla mna.
pokial viem tak ty robis ITB tak neviem ci by ti na nieco bol.
ja ho pouzivam, kedze mixujem z casti analogovo (4-8 submixov z DAW do rozneho hardwareu a potom analog mixu) a niekedy potrebujem uplne obycajny hw kompresor zapojit za nejakym inym hw (kde uz sw kompresor nemam dat ako).

v podstate je fajn. na urovni lepsich sw kompresorov podla mna. dost sterilny (v porovnani s spl a toft kompresormi ktore mam okrem tohto)
jihad on riaa & soza.

Profesionál

diky.

Profesionál

zacatkem pristiho tejdne ho budu mit, dam treba vedet.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

A co tak najednou? na vokaly? :))
Cetl jsem nedavno prispevky cca rok stare - kdyz nekdo potreboval poradit ohledne kompresoru, a tam jsi jasne preferoval SW.
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Profesionál

tak ze zvedavosti a na zvukovy znasilnovani.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Ja jsem si tedka koupil lowendacky hw compresor, a pekne, limitacni pekla jako sw bratricci sice nedokaze, ale tak nejak zceluje zvuky vseho co tu mam , ze vysledek zni homogenne/kompaktne, a ma to celkove jakoby hlubsi prostor coz vitam :)
Peace
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Profesionál

nemam problem tomu verit. v nebule sou dynamicky impulzy kompresoru, jenom par. nevim, jestli je to kvalitou snimani tech krabic, ale nejvetsi peklo tam dela impulz behringer kompresoru. v sw co znam (neDSP) bez konkurence.

kexik

Příspěvek od kexik »

stare ulikompresory boli postavene na thats chipoch a boli to prakticky 1:1 kopie dbx... trebalo by zistit typove oznacenia a za babku kupit. maximalne bude treba repasovat shitacke konektory. takisto ten lacny alesis kompresor je thats zalezitost, imho tiez dobry kauf, niekedy frci z druhej ruky za dva tri tacy, a to uz je zaujimava cena, ked to chces hlavne na blbnutie. rnc mi pride malicko drahy na tento ucel.

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

JJ ten Alesis mam :) prave, ze mi prijde celkem trasparentni, za ty penize, a nesumi :) sice bych radsi Drawmer, ale vseho do casu :)
Peace
Obrázek

kexik

Příspěvek od kexik »

pozeram, ze ten alesis stoji tri tacy NOVY... tak to uz vobec neni o com diskutovat, ak ma clovek na zvukovke volne IO a nie je spokojny s lacnym sw

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

JJ presne, ovsem nemuzu tak uplne doporucit ty jeho konektory, blbe se zhani redukce, a imho podle me se na tech levnych redukcich (a to jsem byl jeste rad za to, ze se vubec povedlo je sehnat) ztraci dost signalu (redukuje se stereo obraz) ciste na nastroje (je to 2 kanal takze napr mono Vokal a mono Synth) je to v pohode, ovsem na celkove protazeni hotoveho mixu z kompu pro "prichut analogu" to bych se zdrahal - to se pak pomalu clovek priblizuje zvuku vesnicke tancovacky ;)
Peace
Obrázek

kexik

Příspěvek od kexik »

??? ja hovorim o 3630... ten ma normalne 6.3 jacky, aka redukcia? a ked mas spolocny sidechain, jasne ze sa redukuje stereo...

Odpovědět