TC c-300
jak funkcne propojit dve karty
c-300 vyuzijes len na live. je to urcite najlepsi lacny kompresor na trhu, o tom som pevne presvedceny, ale soft ho bez problemov prechcije alebo prinajmensom plne nahradi. ja som to kupil primarne ako low cost prevodnik ale casom som nasiel vyuzitie aj pre kompresorovu cast. na live je to super, zapojis oba bloky do serie a mas deesser s vokalnym kompresorom. i ked zrovna ta deesserova cast za vela nestoji, je lepsia ako ziadna. ziadne weird figle s tym nejde robit, je to velmi blbovzdorny a velmi neutralny kompresor, prakticky ho nedonutis robit nic nezvycajne, vzhladom k tomu ze mnohe parametre si nastavuje sam automaticky.
Re: jak funkcne propojit dve karty
Kexiku, kdybys ten C-300 srovnal s DBX 166XL a 266XL, tak vede si lip nez oba zminovane? Co bys bral radsi?
ako 266 urcite, to je haraburda, ktora v extremnejsich nastaveniach hrozne sumi, navyse ma ovela menej moznosti, c-300 ide az do ratia 1:oo, cize limiter, ma deesser, hum/noise destroyer a gate program. s 166 by som ho neporovnaval zasa preto ze je jednak dvakrat lacnejsi, jednak ma uplne iny charakter. analog ako 166 robi vzdy zaujimave veci s tranzientami, co ide vyhodne pouzit na basu, bicie, atd. c-300 nerobi s tranzientmi nic, len maximalne cisto skomprimuje dynamiku. porovnanie so sw je velmi adekvatne. ked porovnas vybavenie, c-300 ma veci co 166 nema ale aj naopak, trebars 166 ma sidechain. proste to nevidim ako c-300 vs 166 ale tak, ze jeden alebo druhy, podla ucelu
- ReaktoplazmAR
tými figlami som myslel že či ho nerozoberáš/netuníš alebo tak.. každopádne som si o nom niečo prečítal.. aj tu na fore, a neni to zrovna to čo by som využil, hlavne ma odradili tie presety, ale vyzerá velmi pekne...kexik píše:c-300 vyuzijes len na live. je to urcite najlepsi lacny kompresor na trhu, o tom som pevne presvedceny, ale soft ho bez problemov prechcije alebo prinajmensom plne nahradi. ja som to kupil primarne ako low cost prevodnik ale casom som nasiel vyuzitie aj pre kompresorovu cast. na live je to super, zapojis oba bloky do serie a mas deesser s vokalnym kompresorom. i ked zrovna ta deesserova cast za vela nestoji, je lepsia ako ziadna. ziadne weird figle s tym nejde robit, je to velmi blbovzdorny a velmi neutralny kompresor, prakticky ho nedonutis robit nic nezvycajne, vzhladom k tomu ze mnohe parametre si nastavuje sam automaticky.
Re: TC c-300
ak by niekto mal zaujem mam C300 na predaj ako nový z mediatechu ma tušim rok možno aj menej nevyužijem ho už bo som kupill studiolive.
-
Myslíš Presonus studiolive? Docely by mě zajímalo jaký s tím máš zkušenosti, bo o tom uvažuju... Kdyžtak do PM, nebo založíme novej thread, ať to tady nezasírám.. Díkygreezmen píše:ak by niekto mal zaujem mam C300 na predaj ako nový z mediatechu ma tušim rok možno aj menej nevyužijem ho už bo som kupill studiolive.
hodlam ho akurat preclockovat na 44.1kHz, ovsem neviem zohnat krystal 22.050MHz. v zbytku neni moc co tunit, azda len vymenit 5532 za nieco lepsie, ale analogove IO je zapojene pomerne exkvizitne. zdroj sa tiez da. na druhej strane pretunit to na uplny hi-end sa neda tak ci tak, clovek musi byt realistapavlii píše:Pokračování z původního tématu ze sekce Cubase/Nuendo
P.
jeany: hej presonus studiolive cakam ho tak do 2 tyzdnov z usa potom dam vediet
-
paráda, jsem zvědavý na praktické zkušenosti - takhle z manuálu a obrázků mi to připadá dost dobrý...greezmen píše:jeany: hej presonus studiolive cakam ho tak do 2 tyzdnov z usa potom dam vediet
mimochodem, proč ho objednáváš ze států? to je tam i po započítání cla a dopravy výraznej cenopvej rozdíl?
je ale uz sme zasa dost offtopic
Musím říct, že TC C300, výborná věc... Midi, digital I/O, dual processing pro stereo signal, rešení dynamiky mě vyhovující a da se to sehnat za babku, bezvadný gate, presety více než použitelné, dobře to vypadá, nejlepší kup co jsem zatím udělal