Tez sem mel 5051 Ivory 2, coz je jeden kanal 5052ky bez limiteru. Je to hruza, ten zvuk neni placatej, ale rovnej jak pravitko a hodne utlumenej. Kupoval sem ho tenkrat naslepo z duvodu jakehosi zalibeni znacky TLA, chtel jsem ho hlavne na basy a beaty, myslel sem ze ty lampy(a je jich tam celkove 6: PreAmp 1x, Kompresor 1x, EQ 4x) to udelaj skvely, ale opak byl pravdou, uz prvni poslech s vyplim kompresorem bylo pro me nemylim prekvapenim, PreAmp hodne utlumuje a placati. Kompresor mi prisel konfliktni, porad sem mel pocit ze ho musim dost usmernovat(threshold tocit dost k nule a pritom pomer 1:2), aby mi vylezli urcity frekvence(vzdy ty nizsi). Nejlepsi na ty krabici je podle me EQ. Sound co sem poustel do 5051 byl elektronickej(drummachines, synths...). 5052 bych nekupoval, uz z duvodu odflaknuti, spousteni limiteru, kde musis ten modrej knob povytahnout smerem k sobe, pak naroutujes, a kdyz ten knob pustis tak zkratka zvadne jak pero, vysi tam fakt jak pero.

A to nemluvim o tom, ze by ten knob mel vydrzet 5 mozna 10 let(coz silne pochybuju), za ten peniz muze bejt neco lepsiho, sice to asi nebude mit 12 lamp jako 5052 a asi to nebude plnej Dual Channel(2x Pre+Kompres+EQ+Limit), ale co se tyka prinosu tak to neoddiskutovatelne rikam ze JOO. Ale muzu se ztotoznit s nazorem 120BPM, ze by ti 5052 za urcitejch podminek mohla fungovat.