UAD 1 na Win 7 64 bit

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
Odpovědět
michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

UAD 1 na Win 7 64 bit

Příspěvek od michalm » 26 čer 2017 03:12

Používáte někdo UAD 1 na Win 7 64 bit ?Na 32 mi to chodilo bez problémů ale na 64 jsem nenašel ovladače

studiohitmakers
Příspěvky: 12
Registrován: 28 kvě 2013 17:01

Re: UAD 1 na Win 7 64 bit

Příspěvek od studiohitmakers » 26 čer 2017 17:30

Používám, ale není to moc stabilní. Občas to spadne, nebo se nechtějí načíst efekty. Přemýšlím, že budu muset koupit aspoň základní UAD 2. Instaloval to kamarád tzn. že nevím jaké použil ovladače.

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Re: UAD 1 na Win 7 64 bit

Příspěvek od michalm » 27 čer 2017 01:00

Dík, třebas se někdo ozve komu to šlape.

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1916
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: UAD 1 na Win 7 64 bit

Příspěvek od c9000 » 27 čer 2017 12:05

aktuální ovladač na stránkách podporuje win10 64 bit, teda na UAD foru to píšou. Nicméně taky mi to často blbne. Myslel jsem ale že je to mým DAW který nejsou na 64 bit.

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Re: UAD 1 na Win 7 64 bit

Příspěvek od michalm » 27 čer 2017 14:34

Píšou že UAD 1 je jen do verze 6.1 a na W 7 64 bit je verze tusim od 7.4 takže UAD 2

Uživatelský avatar
c9000
Příspěvky: 1916
Registrován: 11 úno 2008 12:37

Re: UAD 1 na Win 7 64 bit

Příspěvek od c9000 » 28 čer 2017 09:17

Nějak se instaloval UAD2 ovladač a pak po něm UAD1. Ale je to už dýl. Našel jsem ten návod na gearslutz myslim.

michalm
Příspěvky: 34
Registrován: 11 lis 2007 21:02

Re: UAD 1 na Win 7 64 bit

Příspěvek od michalm » 28 čer 2017 10:58

Mrknu.

Odpovědět