alternativou, ktera si zaslouzi pozornost jsou imho nove T-Racks 3 DeLuxe. Nikdy jsem T-Racks nejak neprisel na chut, ale tohle stoji za to. Hlavne teda ten Pultec (Vintage Tube Program Equalizer). Nemile zjisteni je, ze jeden jediny tenhle Pultec si vezme polovinu vykonu Intel Core2 Quad. Je to ale fakt hukot.Amorph píše:i ten zakladni pultec je urcite zajimavej, ale ty tri bandy navic z nej delaj daleko jednoduseji pouzitelnou a univerzalnejsi vec. za tech 79$ to myslim stoji.
UAD kompresory
Re: UAD kompresory
Asi proto, ze mas cele T Racks 3, singly zerou min - TRacks 3 Single Pultec u mne bere cca 5% jedna instance - v oversampling mode.Nemile zjisteni je, ze jeden jediny tenhle Pultec si vezme polovinu vykonu Intel Core2 Quad.
(na Intel Core2Duo 2.66 GHz, 2 GB RAM). A jeho vysky zni uzasne.
nemo: aha
, mozna mas pravdu, ted se divam ze on je to naky preset a jsou tam ty moduly spusteny najednou 4 (videt je jen Pultec) a neco asi jeste sezerou ty metry ve spodni casti.

Hmm, ty T-Racks taky určitě zkusim, už jsem je dlouho neviděl, před lety jsem na ně tak nějak zanevřel.
matucha: Jaký jsou podle tebe hlavní rozdíly mezi LA-2A a LA-3A?
matucha: Jaký jsou podle tebe hlavní rozdíly mezi LA-2A a LA-3A?
-
Rozdíl by měl bejt kontrukčně v kompresním optočlenu, make-up amp by měl bejt stejnej(u originálů, poslechově mi přijde, že to sedí i u těch UAD emulací) - LA-3 je rychlejší a víc zprůrazňovací - je to víc kompresor, než leveling amp. Mě se třeba na škopcích (kopák nebo i kotel) dost líbí, la-2a je IMHO na škopky moc pomalá..delay píše:Taky mě zajímá po čem sáhnout z těhle dvou při omezeném rozpočtu, ale asi není nic jednoduššího než zkoušet v demo modu ne?skeld píše: matucha: Jaký jsou podle tebe hlavní rozdíly mezi LA-2A a LA-3A?
Co se týče škopků, zajímavej dynamicej procesor, kromě již zmíněných je ještě určitě SPL transient designer (už o něm píšu výše v tomhle threadu)
la3a je proti la2a rychlejsi, skoro jako rychly nastaveni v 1176 jen trochu hladsi nez 1176. La2a zakulacuje, la3a je neutralnejsi... je to muj oblibenej kompresor na vetsinu veci, protoze je vicemene nastavenej tak, jak bych nastavil 1176 a pritom veci nezagresivnuje jako 1176. No ale samozrejme, ze to neni tak jednodusse popsatelny...