UAD kompresory

Zvukové procesory, ekvalizéry, crossovery, kompresory, gate atd.
peteness

Re: UAD kompresory

Příspěvek od peteness »

Amorph píše:i ten zakladni pultec je urcite zajimavej, ale ty tri bandy navic z nej delaj daleko jednoduseji pouzitelnou a univerzalnejsi vec. za tech 79$ to myslim stoji.
alternativou, ktera si zaslouzi pozornost jsou imho nove T-Racks 3 DeLuxe. Nikdy jsem T-Racks nejak neprisel na chut, ale tohle stoji za to. Hlavne teda ten Pultec (Vintage Tube Program Equalizer). Nemile zjisteni je, ze jeden jediny tenhle Pultec si vezme polovinu vykonu Intel Core2 Quad. Je to ale fakt hukot.

nemo

Příspěvek od nemo »

Nemile zjisteni je, ze jeden jediny tenhle Pultec si vezme polovinu vykonu Intel Core2 Quad.
Asi proto, ze mas cele T Racks 3, singly zerou min - TRacks 3 Single Pultec u mne bere cca 5% jedna instance - v oversampling mode.
(na Intel Core2Duo 2.66 GHz, 2 GB RAM). A jeho vysky zni uzasne.

peteness

Příspěvek od peteness »

nemo: aha :) , mozna mas pravdu, ted se divam ze on je to naky preset a jsou tam ty moduly spusteny najednou 4 (videt je jen Pultec) a neco asi jeste sezerou ty metry ve spodni casti.

skeld

Příspěvek od skeld »

Hmm, ty T-Racks taky určitě zkusim, už jsem je dlouho neviděl, před lety jsem na ně tak nějak zanevřel.

matucha: Jaký jsou podle tebe hlavní rozdíly mezi LA-2A a LA-3A?

delay

Příspěvek od delay »

skeld píše: matucha: Jaký jsou podle tebe hlavní rozdíly mezi LA-2A a LA-3A?
Taky mě zajímá po čem sáhnout z těhle dvou při omezeném rozpočtu, ale asi není nic jednoduššího než zkoušet v demo modu ne?

jeany_jeany_jeany

Příspěvek od jeany_jeany_jeany »

delay píše:
skeld píše: matucha: Jaký jsou podle tebe hlavní rozdíly mezi LA-2A a LA-3A?
Taky mě zajímá po čem sáhnout z těhle dvou při omezeném rozpočtu, ale asi není nic jednoduššího než zkoušet v demo modu ne?
Rozdíl by měl bejt kontrukčně v kompresním optočlenu, make-up amp by měl bejt stejnej(u originálů, poslechově mi přijde, že to sedí i u těch UAD emulací) - LA-3 je rychlejší a víc zprůrazňovací - je to víc kompresor, než leveling amp. Mě se třeba na škopcích (kopák nebo i kotel) dost líbí, la-2a je IMHO na škopky moc pomalá..

Co se týče škopků, zajímavej dynamicej procesor, kromě již zmíněných je ještě určitě SPL transient designer (už o něm píšu výše v tomhle threadu)

matucha

Příspěvek od matucha »

la3a je proti la2a rychlejsi, skoro jako rychly nastaveni v 1176 jen trochu hladsi nez 1176. La2a zakulacuje, la3a je neutralnejsi... je to muj oblibenej kompresor na vetsinu veci, protoze je vicemene nastavenej tak, jak bych nastavil 1176 a pritom veci nezagresivnuje jako 1176. No ale samozrejme, ze to neni tak jednodusse popsatelny...

Odpovědět