Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
Já jsem myslel že srovnatelné s tím Volvem je třeba Q7 ...
- ReaktoplazmAR
imho porovnatelne s tym volvom je A6 allroad, aj ked to už je asi trošku iné vozenie, ale aj cena a zrejme aj spotreba nakolko quattro je permanentný náhon na 4 kola
promin ivo, nechal jsem se unest. rs4 a 6 jsou jedina audi, ktera me berou. takovej kombajn co jezdi jak tryskac.
svagor mal avanta a je tam vyrazne menej miesta na sedenie (vpredu aj v zadu) aj mensi kufor nez superb kombi
)
inak audiny su vobec divne v tom ake maju prekvapivo male kufre.. este aj Q7 (co bol kedysi moj sen) ma na to aky to je autobus maly kufor..
ivo.. a teraz vlastne rozmyslam.. bol si sa uz niekedy previes v X5 ?? to treba zazit !!

inak audiny su vobec divne v tom ake maju prekvapivo male kufre.. este aj Q7 (co bol kedysi moj sen) ma na to aky to je autobus maly kufor..
ivo.. a teraz vlastne rozmyslam.. bol si sa uz niekedy previes v X5 ?? to treba zazit !!

- ReaktoplazmAR
ja mam a6 avant quattro a v tom kufri možem bývat.. ale je pravda že tieto nové modely už majú ten kufor o dost zrezaný, ale o to krajšie to je..
imho superb je taký paskvil, neviem tomu vobec dojst na chut
imho superb je taký paskvil, neviem tomu vobec dojst na chut
Já se ted koukám na cenově srovnatelné Audi Q7 (myslím skladové vozy na výprodej) a mám pocit že to má ještě podstatně větší kufr než to Volvo ... nemluvě o tom že je to silnější ... a spotřeba podobná
ivo ale videl si ten kufor nazivo ? viezol si sa v tom ? ja ano jedno aj druhe.. odvtedy uz po Q7 netuzim
)

- ReaktoplazmAR
Ivo všetky tieto autá čo spomínaš sú fajn, najlepšie ked sa na nich pojdeš poriadne povozit a to ti dá viac než všetko čo si o nich prečítaš..
Ne, neviděl, ani nevezl ... upřímně řečeno v Audi jsem snad nikdy neseděl
Volvo mám 5 let vyzkoušené a je to zdaleka nejlepší auto co jsem kdy měl po všech stránkách (včetně kufru, spolehlivosti atd.) a mám pro něj jen chválu, s tím že to nové je zase o několik tříd výš (230 k vs 185 k, všechny ty neuvěřitelné vychytávky atd.), takže ... se zase asi pomalu vracím k původní myšlence ..
Ono to je tak, že nový majitel si přijde pro mé auto už 26. hned jak se vrátíme z Ameriky (kupuje to za super cenu, byl si už vyzkoušet), čili musím mít nové auto ten den
(o dva dny později jedu na kurz na Slovensko). To Volvo XC70 mám už rezervované, jenom jsem si ted najednou začal pohrávat s myšlenkami ještě
Je pravda že Mercedes je takový obecně trochu nabubřelý ...
Volvo znám důvěrně, jsem spokojen, v XC70 jsem se už vezl, je to to samé jako V70 , jenom vyšší ... takže přirozeně bych asi neměl váhat
No ale je to jako s bednama a mikrofony, pořád spekulujeme a zkoušíme 
Já mám svůj víceméně daný set nástrojů (je jich hodně a některé jsou obrovské), které s sebou beru na koncerty a semináře, které se do Volva tak nějak pěkně vejdou (mám na to už i svůj zaběhnutý postup jak je tam dávat) a je to tak pěkně zaplněné. Tak bych nerad zažil že kufr bude sice číselně větší, ale nevejde se to tam
Nebo vrabeček v hrsti a holoubek ...
(připravujeme se na zítřejší 700km drive do Yellowstone, tak tady v klidu plácám

Ono to je tak, že nový majitel si přijde pro mé auto už 26. hned jak se vrátíme z Ameriky (kupuje to za super cenu, byl si už vyzkoušet), čili musím mít nové auto ten den

Volvo znám důvěrně, jsem spokojen, v XC70 jsem se už vezl, je to to samé jako V70 , jenom vyšší ... takže přirozeně bych asi neměl váhat

Já mám svůj víceméně daný set nástrojů (je jich hodně a některé jsou obrovské), které s sebou beru na koncerty a semináře, které se do Volva tak nějak pěkně vejdou (mám na to už i svůj zaběhnutý postup jak je tam dávat) a je to tak pěkně zaplněné. Tak bych nerad zažil že kufr bude sice číselně větší, ale nevejde se to tam

(připravujeme se na zítřejší 700km drive do Yellowstone, tak tady v klidu plácám

jeste me napada, co treba civic tourer nebo accord tourer?
To už je trochu nižší level ... Aby se to nepletlo, ted mi poslali super cenovou nabídku na ten Mercedes E250 4matic kombi předváděcí vůz
Specifikace pošlou zítra ... Takže se chystá Buridanův osel ...

accord nizsi level? mel by ses projet... at ma ten osel vic tvari.
Proti výše zmíněným hodně malý kufr ...
- ReaktoplazmAR
ja myslím že ked si v tom mercedesi posedíš tak už sa ti do volva moc nebude chcet
len si na nom dobre očihni výšku podvozku a rázvor aby si nedral brucho tam kde si bol s volvom bežne zvyknutý..

reaktor: to nieje tak iste.. ja by som medved nechcel ani zadarmoReaktorplazmAR píše:ja myslím že ked si v tom mercedesi posedíš tak už sa ti do volva moc nebude chcet