Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
fova

Příspěvek od fova »

A kdyz uz jsme u toho designu, nesmime zapomenout na Dodge Viper (8,4l, V10, 700 koni :wink: ):

Obrázek
Naposledy upravil(a) fova dne 12 úno 2008 00:00, celkem upraveno 2 x.

fova

Příspěvek od fova »

Stejny motor jako do toho Viperu cpou i do Dodge Ram 1500:

Obrázek

Predstavte si, jak vas, kteri jedete po dalnici svych 180km/h tohle dojede a blika, abyste mu uhnuli.

dendy

Příspěvek od dendy »

fova píše:S

Predstavte si, jak vas, kteri jedete po dalnici svych 180km/h tohle dojede a blika, abyste mu uhnuli.
by som uhnul s radostou aby som si ho pekne pozrel z boku a zo zadu :D

inak 8liter.. to musi mat spotrebu jak krava.. to musi nasavat aj deti pri ceste do motora :D

fova

Příspěvek od fova »

A co tohle?

Hummer H1 (H2 a H3 uz se mi nelibi, tohle ma stale jeste ten vojensky a terenni raz)

Obrázek

fova

Příspěvek od fova »

dendy píše:inak 8liter.. to musi mat spotrebu jak krava.. to musi nasavat aj deti pri ceste do motora :D
Americane jeste donedavna (nez zdrazili benzin) spotrebu a litraz motoru moc neresili. Take SUV byly oblibenymi rodinnymi auty. Po zdrazeni se jich zacali houfne zbavovat.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pred nasou robotou stava novy mustang .. neviem preco ma prednu kapotu prichytenu takymi retiazkami ..

fova

Příspěvek od fova »

Tohle jsem mel:

Skoda Felicia 1963

Obrázek

Kdyz jsem ji prodaval, mela nove plechy, novy Ferrari lak, motor po GO, nove calouneni a nove usitou strechu. Prodali jsme ji pomerne vyhodne. Na bezne jezdeni to moc nebylo, porad se tam neco sypalo, v zime v tom byla zima, na naledi to bylo nestabilni.
Naposledy upravil(a) fova dne 12 úno 2008 00:31, celkem upraveno 1 x.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

Pytkin píše:pred nasou robotou stava novy mustang .. neviem preco ma prednu kapotu prichytenu takymi retiazkami ..
to bude pirsing :D

nunu

Příspěvek od nunu »

sorry, ale to bych neprodal...Nechal to decku,Pokud bylo v tomto stavu...

fova

Příspěvek od fova »

To bylo jedine auto, co jsme v te dobe meli a potrebovali jsme necim jezdit. Kacky na jine nebyly, tak jsme ho hodne vyhodne strelili.
Dnes, kdyz se moje financni situace zlepsila a mam jine auto, uz se na to divam jinak a rad bych tu Feldu zase mel.
Ale je pozde.
Mela ale spoustu technickych problemu (podle me spatna konstrukce), takze bych radsi asi sel do toho stareho Mustanga.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Excom : niekedy to odfotim , ked tam zase bude stat ..

greezmen

Příspěvek od greezmen »

Pytkin píše:pred nasou robotou stava novy mustang .. neviem preco ma prednu kapotu prichytenu takymi retiazkami ..
ved aj na ohrade musí byť retiazka nech sa ti kone nerozutekajú :lol:

fantozzi

Příspěvek od fantozzi »

Na statistiky moc nedam. Na firme jezdime jen s renaultama a nikdy s nima nebyly žádný problémy. S Kangama, Masterem, Scénikem, ani Expresama. Expresy reznou, ale to není žádnej div :-) Přitom statisticky by ta hromada šrotu měla být věčne vysypaná.

Jiná věc je, jak se na tom řadí, jakej je z toho pocit...

Já jezdím škodovkou, letos bude mít pět let a měním taky jenom žárovky a dolívám vodu do ostřikovačů. Škodovky u nás považuju za docela předražený, ale mě osobně vyhovuje i to kango. Je to velký, docela pohodlný a jede to. Spotřeba přijatelná. Nepotřebuju bawora, abych měl dobrej pocit z toho, že se dostanu z bodu a do bodu b. to si radši koupím televizi, bedny, nebo nějakou jinou pytlovinu :-)

greezmen

Příspěvek od greezmen »

ja osobne som mal 2 fiaty, renolta a terajšiu hondu civic 3dv a ta jednoznačne vedie vo všetkom spolahlivost 100% hrdzavenie alebo odchádzanie komponentov zatial nehrozí najazdenych 165000 r.97 .Spokojnosť na plnej čiare ani neplanujem meniť aj ked by sa zišlo niečo vetšie. Spotreba je velmi premenliva šporotová jazda mestom 10-12l 100km
dynamicka medzimesto 6l 100km

Odpovědět