kdyz tohle vidim, nelze nevpomenout, ze sveho casu byla docela machrovina mit Ladu Nivu.
Jeste k VW, ja to nepropaguju, chran buh. Je fakt, ze je to predrazene a Skodovka je hodne podobne auto za nim, a designove je to sterilni, zadny kockolap. Zajimave je, ze i ja dost resil kufr, a to z pohledu aby se tam vesly konkretni veci. Nektery auta maji strasne pitome nasackovane podbehy hluboko do kufru, takze siroky placaty predmety se nevejdou. V tomhle treba me prijemne prekvapil Ford Mondeo, co jsem tak videl.
No nakonec i korejci uz jsou dneska hodne dobri a treba za par let bude normalni kupovat cinske auta. Vyvoj jde dopredu.
Takže vyřešeno, příští čtvrtek už bych měl jezdit v tomto Do horských oblastí Jablonce a zdejší sibiřské zimy myslím optimální volba + na daleké plavby po dálnici + to nevypadá tak super okázale jako ten mercedes
maximální výbava, těší mě zejména střešní okno (ne že by se nutně vyklápělo ale je moc příjemné to sklo nahoře a permanentní výhled na oblohu
inak stresne okno.. no neviem.. ja ho mam a pride mi to najneprwktickejsia vec vo vesmire ) cez ten to neodkryjes lebo by ti pieklo slnko na hlavu, ani neotvoris lebo pri rychlosti 100+ to huci ako svina.. pri pomalsej rychlosti to zase skoro nevetra (normalnym oknom dostanes do auta viac vzduchu).. no mozno pri nocnej jazde ak je obloha plna hviezd, romantika ))
Ono to okno má silnou sluneční clonu ... (kromě toho slunce nesvítí zdaleka pořád) Já jsem si taky myslel že je to zbytečnost ale jezdili jsme ted 2 dny s Fredem Forssellem v jeho velké Toyotě se střešním oknem (zavřeným) a byla to paráda - mít to světlo shora, takový příjemný pocit. Taky říkal že ho nikdy nenapadlo mít střešní okno, bylo to tam a ted si bez toho nedovede jezdění představit. Otevírat bych ho nechtěl ...
Všude převažují ty klasické 4WD "pickupy" s vlečkou vzadu, těch jsou tady mraky ... jeli jsme v jednom a byl jsem překvapený jak je to uvnitř luxusní vůz ...