Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
dendy: nas sluzebni renault clio grandtour ma daleko neskutecnejsi najezd a urcite bych si ho kvuli tomu neporidil... radeji budu jezdit za deset benzinu ve svem sestivalci a uzivat si kazdou vterinu, kdy se rucicka otackomeru pohybuje mezi sestkou a osmickou... ziju jen jednou 

neboj ja si jazdu tiez maximalne uzivam... a nepotrebujem na to ani vykastrovane kvilenie benzinaku
ja som spotrebu nejak moc nikdy neriesil.. ten dojazd som spomenul proste preto lebo ma prijemne prekpavil (v x3jke som mal tak 650 km
)

ja som spotrebu nejak moc nikdy neriesil.. ten dojazd som spomenul proste preto lebo ma prijemne prekpavil (v x3jke som mal tak 650 km

to mame podobne ! ja mam 5 litrov spotrebu a 50 litrovu nadrzdendy píše:bohes ta Q5 co mam to ma neuveritelny dojazd) zatial mi kombinovana spotreba vychadza 7.5 litra a je tam 75 litrova nadrz !

Tiez som mal na C-MAXe dojazd 650 kmdendy píše:ja som spotrebu nejak moc nikdy neriesil.. ten dojazd som spomenul proste preto lebo ma prijemne prekpavil (v x3jke som mal tak 650 km)

No to musí pěkně řvátbiscuit píše:radeji budu jezdit za deset benzinu ve svem sestivalci a uzivat si kazdou vterinu, kdy se rucicka otackomeru pohybuje mezi sestkou a osmickou... ziju jen jednou

Já když jedu 90, tak mám tak 1,5-2k otáček, když 180-200, tak 3-3,5

Co se týče spotřeby, tak když jedu tak normálně delší trasu po okreskách, přes města a vesnice, tak je to cca 6,5 l/100 km, když se k tomu přidá dálnice a trochu poskakování po městě, tak kolem 7,5 l/100km a když po té dálnici jedu strašně rychle, tak nějakých 8+. Což u 2,3 tunového mastodonta myslím není špatné ...
presne, ako nasraty vysavacIvo píše: No to musí pěkně řvát

to dame chorvatsko uplne v pohode na 1 nadrz s rezervouPytkin píše:to mame podobne ! ja mam 5 litrov spotrebu a 50 litrovu nadrzdendy píše:bohes ta Q5 co mam to ma neuveritelny dojazd) zatial mi kombinovana spotreba vychadza 7.5 litra a je tam 75 litrova nadrz !
![]()

Tak je to věc vkusu. Pro mě je ideální auto to, které má za všech okolností hluk v kabině 0 (například Tesla - které by mimochodem nechalo většinu řvoucích 6-8 válců daleko za horizontem vzadu
. Cokoliv nad to je pro mě více či méně nepříjemné, nechci to poslouchat (natož záměrně vytvářet) a je to pro mě velmi obtěžující minus ... 

No ja jel v Tesle nedavno a kdyz pominu, ze hluk v kabine neni 0
(motor, hluk od pneumatik), tak muzu rict, ze nektery limuziny s osmivalci maji hluk v kabine podobny (napriklad novej S klasse)

dendy : na dialnici som mal 6 .. hore dole na Brac som spravil 2000km a spotreba vysla 6l ..
ano ano.. radsej ako kvilenie motora si pocas jadzy vychutnam v aute dobru hudbuIvo píše:Tak je to věc vkusu. Pro mě je ideální auto to, které má za všech okolností hluk v kabině 0 (například Tesla - které by mimochodem nechalo většinu řvoucích 6-8 válců daleko za horizontem vzadu. Cokoliv nad to je pro mě více či méně nepříjemné, nechci to poslouchat (natož záměrně vytvářet) a je to pro mě velmi obtěžující minus ...

Kermitak: jo, to je možné. Já jsem hned vedle Tesly jel i Lexusem 450h, ten měl nulový zvuk po nastartování, ale při jízdě už to bylo skoro jako u mě ve Volvu. U Tesly jsem tedy motor moc neslyšel
jen jsem málem zlomil opěrku sedadla při rozjezdu 100km/h za 3 vteřiny (pneumatiky to je jasné). Ten S Klasse asi bude tichý a luxusní, ale za sebe si nedovedu představit v něčem takovém jezdit ... to už je asi pro specifické skupiny lidí ... tady u nás po polorozbité cestě u lesa (kolem starých škodovek a VW sousedů), případně tím jet na farmu pro mrkev 
Co se týče hudby, taky to začínám oceňovat - vždycky jsem si myslel že hudbu v autě nikdy poslouchat nebudu. Ale s tím "high performance audio" co mám ted v autě to začínám přehodnocovat, ten zvuk je tak dobrý (i pro velmi jemnou hudbu) že občas hudbu při jízdě s potěšení poslouchám (je to nesrovnatelná kvalita s mým předchozím Volvem V70). Ale většinou poslouchám rozhlasové hry (kterých jsem si několik set stáhnul
je to občas lepší než filmy ... A malý občas vyhulí basy v nastavení na maximum a pustí Gangnam Style 
Mám přímo do systému napojený iPod (který je celý vidět a ovládá se na hlavní obrazovce auta). Kromě toho to dokáže streamovat hudbu přímo z mobilu přes bluetooth a má to i spotify a deezer čili výběr hudby je velmi široký ..

Co se týče hudby, taky to začínám oceňovat - vždycky jsem si myslel že hudbu v autě nikdy poslouchat nebudu. Ale s tím "high performance audio" co mám ted v autě to začínám přehodnocovat, ten zvuk je tak dobrý (i pro velmi jemnou hudbu) že občas hudbu při jízdě s potěšení poslouchám (je to nesrovnatelná kvalita s mým předchozím Volvem V70). Ale většinou poslouchám rozhlasové hry (kterých jsem si několik set stáhnul

Mám přímo do systému napojený iPod (který je celý vidět a ovládá se na hlavní obrazovce auta). Kromě toho to dokáže streamovat hudbu přímo z mobilu přes bluetooth a má to i spotify a deezer čili výběr hudby je velmi široký ..
Mám trošku kuriózní problém: Mám auto zaparkované v garážovém přístřešku u domu, z jedné strany otevřeném. Mám doma britskou kočku, která též chodí ven - běhá po zahradě i okolí domu ... Z nějakého nepochopitelného důvodu skáče i po celém autě a leží na něm (na kapotě i na střeše). Na autě zůstávají bohaté bahnité ťápoty, chomáče chlupů a když skáče ze střechy na kapotu, bohužel i škrábance. Nechápu co ji na tom studeném kovovém těle tak láká, proč tam pořád leze a nevím jak jí v tom zabránit (i když jsem se jí to snažil názorně vysvětlit). Má k dispozici obrovský prostor pro realizaci (velká zahrada, jiné zahrady atd.), nevím co s tím dělat. Zkoušel jsem i nějaký ten sprej na kočky a psy, který se má nastříkat tam kam nemají chodit, ale moc to nefungovalo ... docela mě to štve
Zajímavé je, že tohle dělají jen kocouři.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Ale tohle je kočka. Dělal to náš kocour (dej mu pánbůh věčnou slávu) na předchozím volvu, kočka ne ... (dokonce občas zůstal i na střeše když se auto rozjíždělo a nechal se vézt). A teď zdá se převzala jeho štafetu ...
ja stale hovorim.. prasive macky .. mne chodi nejaka od susedov srat na pozemok .. nastastie na auto si netrufne... tfuj.. hnusne tvory ..