Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
fova

Příspěvek od fova »

Pekne ma kapsy veresene take Toyota Yaris:

Obrázek

Vsimnete si tech velkych kapes vlevo a vpravo na strednim sloupku.

Dale maji vtipne vyreseny ten lcd displej. Z mista spolujezdce nejsou videt cislice, takze manzelka nemuze kontrolovat, kolik jedes. Nebo alespon tak to bylo v predchozim modelu. U tehle fotky si nejsem jisty.

peteness

Příspěvek od peteness »

fova píše: Ve velke kapse na dverich ridice je kruhovy otvor, do ktereho se vejde 1,5-litrova lahev.
.
Tohle taky nak postradam a bral bych to eventuelne i z venkovni strany dveri. Tak jak jsem to mel kdysi na Liazce. Vitr tu flasku za jizdy pekne ochladi. :wink:

fova

Příspěvek od fova »

V mem aute si tu lahev musim polozit do mezery mezi sedackou a dvermi. To jde jen diky tomu, ze Oktavka je siroke auto.
Kdyz jsem jezdil se sluzebni Fabii, tak tam to neslo takhle polozit, protoze to auto je uzsi. Musel jsem lahev mit na sedacce vedle sebe, takze pri prudkem brzdeni vzdy letela dopredu.
Dokonce jsem ve Fabii ani nedostal penezenku do te kapsy ve dverich, jak to bylo male - k vzteku.
A to tu novou Fabii jeste zuzili o 4cm!

Podezrivam Skodu auto, ze to udelali proto, aby nekonkurovala Oktavce. Rekl bych, ze spousta lidi resila to, jestli si koupit jako rodinne auto Fabii v kombiku nebo nejakou levnejsi hatchback Oktavku. Fabie mela dokonce vic mista vzadu a v kombiku porovnatelny kufr, takze si ty auta castecne konkurovaly.

BS

Příspěvek od BS »

Ten interier Toyoty nahore, je docela fuj fuj. Budiky (displaye) na stredu mne nejak neoslovily.

fova

Příspěvek od fova »

Ja nerikam, ze se je to pekne. Dal jsem to sem kvuli tem kapsickam, ktere maji vtipne vyresene.

BS

Příspěvek od BS »

Ajo, uz to vidim. Hmm,. Na druhou stranu, cim vic prihradek, tim vic neporadek,. Zname to :D

fova

Příspěvek od fova »

Prave ze ja v aute neustale resim kam dam mobil, kam piti, kam klice, kam svacu, kam navigaci - takze kapsicky mam rad.
Kdyz travis v aute vic casu, tak kapsicky ocenis. Mit vsechno na jedne hromade na sedacce je neprakticke, protoze nez se tim prohrabes, jses mrtvej ;-)

peteness

Příspěvek od peteness »

Fova: tak si kup poradac na cedecka, co se upevnuje nahoru na stinitko. Tam vleze i mobil. Je to dobra vec,

fova

Příspěvek od fova »

Jak to vypada? Muzes mi dat odkaz?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

ten interier Toyoty, ten stredovy panel vyzera jak odstavovac od Mulinexu.. kam sa davaju pomarance?

hubert

Příspěvek od hubert »

To jazdi na stavu z pomarancov????? Ti japonci su fakt neuveritelni..... :D

fova

Příspěvek od fova »

Design neni silna stranka Toyoty. Zase je tam silne zastoupen ten asijsky vliv, coz evropani obtizne rozdychavaji.
Ale ta jejich bezporuchovost je uzasna.

peteness

Příspěvek od peteness »

fova píše:Jak to vypada? Muzes mi dat odkaz?
http://www.zbozi.cz/?q=obal%20cd%20do%20auta&r=hint

fova

Příspěvek od fova »

Diky, to jsem uz u nekoho videl.
A ty do te jedne kapsy na CD davas mobil? A jak ho ovladas, kdyz ti nekdo zavola?

Vey

Příspěvek od Vey »

V posledni dobe me nejvice zaujalo tohle nove Subaru. Pro me osobne hodne povedena kara.

Obrázek

Odpovědět