Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
ja este ani nemam kupene disky na letne gumy )) tento rok budem zo zimnych na letne prezuvat si az v lete ))
- ReaktoplazmAR
mne na to stačí aj tá lenivost samabiscuit píše:zaklad je prezouvat si sam a bejt linej, pak se ti takova vec nikdy nestane
to sme v akom nivelu?!?Ivo píše: traktor na letních pneu...
jjj, ja som lenivy aj zavolat do pneuservisu a objednat saReaktoplazmAR píše:mne na to stačí aj tá lenivost samabiscuit píše:zaklad je prezouvat si sam a bejt linej, pak se ti takova vec nikdy nestane
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Hmmm ... Pokud to bude mít stejný nebo větší kufr než mám ted, tak za 2 roky jdu rovnou do té hybridní verze Krása ... (a pěkné video)
http://play.iprima.cz/autosalon/volvo-x ... omentum-ii
http://play.iprima.cz/autosalon/volvo-x ... omentum-ii
Pekny. Akorat me vzdycky pobavi, jak se resi spotreba a hybridni vychytavky u auta za dve mega pro manzelku narocneho nhl hokejisty;)
ano, tohle taky miluju. onehda jsem si u benzinky foukal kola a opodal zastavili dva typci, kazdy s velmi zanovnim petkovym bavorakem (samozrejme kombajny v dyzlu) a zacali resit, jestli jim to zere pet a pul, nebo sedm... ten jeden vypadal, jako ze ho to nezajima - asi si to auto koupil, protoze na nej proste ma, ale ten druhy se zrejme zadluzil peti uvery, aby si to auto mohl poridit a nevypadal mezi kamarady jako "socka". asi mu nedoslo, ze svuj realny status tim nakupem jeste prohloubil
Myslím že 2,5 l/100km jak bodrý pán hláškuje asi bude hodně daleko od reality Asi jako u hybridních Lexusů ...
Nejepší je vejít do Rolls Royce showroomu, projevit zájem o auto a zeptat se jakou to má prosím spotřebu ?
Ale pokud je pravda že do 40km by to mělo jet na elektřinu, tak by to bylo pro obvyklé provozní pojíždky po okolí sympatické - ne kvůli ušetřeným pár korunám, ale kvůli příjemnému pocitu že člověk jede bez kotelny ... jako když jsem se onehdá projížděl v Tesle ...
Nejepší je vejít do Rolls Royce showroomu, projevit zájem o auto a zeptat se jakou to má prosím spotřebu ?
Ale pokud je pravda že do 40km by to mělo jet na elektřinu, tak by to bylo pro obvyklé provozní pojíždky po okolí sympatické - ne kvůli ušetřeným pár korunám, ale kvůli příjemnému pocitu že člověk jede bez kotelny ... jako když jsem se onehdá projížděl v Tesle ...
ale pak bacha na chodce... kazda sranda ma svy pozitiva i negativa
Chodci jsou v pohodě - ty jistí "Volvo City Safety" když ti vběhne do cesty chodec nebo cyklista nebo nečekaně zabrzdí auto před tebou, senzory to monitorují 50x za vteřinu a auto zablokuje ... Už jsem to jednou ocenil když borec ve městě přede mnou se rozjel, pak na to nečekaně dupnul a já bych už nestačil zaregovat (jen jsem se přitom trošku rázně hlavou uklonil směrem k volantu ... Jinak bychom už řešili plechy ... pak se jen na displeji objevila hláška "safety systems were activated"
Jinak tedy vzhledem ke zdejšímu polárnímu Jakutsku (a stále se valícím záplavám sněhu) začínám litovat že jsem si ty letní dal
Jinak tedy vzhledem ke zdejšímu polárnímu Jakutsku (a stále se valícím záplavám sněhu) začínám litovat že jsem si ty letní dal
uplne najviac z duse mi hovori... uz davno To hovorim a nekonecne sa tesim na tu dobu...
http://auto.sme.sk/c/7734086/raz-pride- ... azane.html
http://auto.sme.sk/c/7734086/raz-pride- ... azane.html
Ano, v té době už taky budou mít lidi povinně čipy Jinak ta "vize" se mi líbila už v Minority Report.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
ja se divim, ze uz nenastala doba zakazu kopulovani. k rozmnozovani uz to davno nepotrebujeme a kdyby se to zakazalo, neumirali by lide na pohlavne prenosne nemoci. tihle novatori bez emoci me strasne serou. nastesti se snad teto doby nedoziju. hned jsem si vybavil demolition mana
samozrejme by se mi zamlouvalo, kdyby lidi, pro ktere je rizeni opruz mohli tohle vyuzivat a kdyby na se na silnici vyskytovalo jen transparentni a inteligentni chovani. ale aby mi nekdo zakazoval jednu z mejch nejvetsich radosti, vydobytku doby a svobod, to bych byl vazne nasranej.
samozrejme by se mi zamlouvalo, kdyby lidi, pro ktere je rizeni opruz mohli tohle vyuzivat a kdyby na se na silnici vyskytovalo jen transparentni a inteligentni chovani. ale aby mi nekdo zakazoval jednu z mejch nejvetsich radosti, vydobytku doby a svobod, to bych byl vazne nasranej.
v zivote aj kebyze mam miliony si nekupim auto, ktore nemozem soferovat, resp. bude za mna... to je pre vegetarianov, inych typkov co nezvladaju riadit auto, alebo iny stroj.
Ale ocividne je jednoduchsie vyrobit stroj ako zmenit neschopneho cloveka
Ale ocividne je jednoduchsie vyrobit stroj ako zmenit neschopneho cloveka