Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
jestli si dobre pamatuju, tak s tou skodovkou kdysi pred lety prisel nekdo jako s fanouskovskym navrhem... podle mejch estetickejch meritek to taky tak vypada 

to je zvlastne inak
) mna sportaky nechavaju absolutne chladnym... akekolvek.. a toto na co tu vsetci nadavate sa mi mrte paci
))

dendy
.. ja by som grcal kazde rano , keby som to mal v garazi ..

Aj fiat multipla je neprehliadnutelna a vsetci vieme , ze je to grc ..Diogenes píše: Jako muzikanti musíte přece vědět, že šanci na úspěch má jenom něco vyjímečného a originálního a naopak nějaká stopadesátá (byť třeba i kvalitní) kopie něčeho si ani neškrtne.
Pytkin: Alespoň už víš, od koho to ti italové pravděpodobně obšlehli. 
Já bych si raději koupil Aston Martin nebo MB SLS (kdybych na něj teď měl), ale těm Škoda inovátorům stejně držím palce. Ono je možné, že si jich na nějaké výstavě někdo všimne, oni se z garáže přesunou do profi ligy a pak možná všichni budem s otevřenou pusou koukat ...

Já bych si raději koupil Aston Martin nebo MB SLS (kdybych na něj teď měl), ale těm Škoda inovátorům stejně držím palce. Ono je možné, že si jich na nějaké výstavě někdo všimne, oni se z garáže přesunou do profi ligy a pak možná všichni budem s otevřenou pusou koukat ...

ja bych si radeji koupil to puvodni, kdyz uz by mi srdce plesalo pro skodovku...

bejt vic pri penezich, tak bych i shanel puvodni 130rs, coz bude podle me stokrat ridicsky zajimavejsi auto, nez tenhle paskvil. anebo treba dobre upraveny, ale takovejch, stejne jako puvodnich rs je mimimum a nejsou vetsinou ani na prodej:

bejt vic pri penezich, tak bych i shanel puvodni 130rs, coz bude podle me stokrat ridicsky zajimavejsi auto, nez tenhle paskvil. anebo treba dobre upraveny, ale takovejch, stejne jako puvodnich rs je mimimum a nejsou vetsinou ani na prodej:
Diogenes: paradni video:)
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
Na rovném úseku dálnice mě zastavil policajt. Byl to takový ten typický muž s Napoleonským komplexem, který se baví akorát tím, že buzeruje lidi.
Přiznávám, že jsem jel trochu rychleji.
Policajt chtěl evidentně úplateček, protože brzy vyrukoval s větou: "A copak vlastně děláte za práci?"
Rozhodl jsem se, že se trochu pobavím: "Pracuju jako prodlužovač penisů na soukromé klinice."
To jej zaujalo a začal se vyptávat: "Vážně? A jak se to vlastně dělá?"
No, a tak jsem začal fabulovat: "No, my máme takovou speciální biotechnologickou emulzi, kterou velmi odborným hmatem vmasírovávám do penisu. Takže když má někdo třeba, odpusťte ten výraz, malýho čuráka, tak po deseti minutách už má čuráka dlouhýho patnáct čísel. Po další hodině ho má dvacet čísel, po další hodině třicet čísel.... No, a když ho masíruju -samozřejmě s přestávkama -asi tak dva dny, tak klidně způsobím, že má čuráka dlouhýho metr padesát."
Polda na mě koukal jak tele na nový vrata a debilně se zeptal: "Metr padesát? Co proboha může kdo dělat s čurákem dlouhým metr padesát?"
No, a v té chvíli přišla moje chvíle. S kamennou tváří jsem odpověděl:
"No, to je jednoduchý, ale musí se to provést přesně, takže pořádně poslouchejte..." (polda se naklonil blíž, protože jsem začal šeptat) "...nejdřív si najdete pořádně dlouhej, bezpečnej a rovnej kus dálnice, jo?"
Poldovi se rozzářila očička nad tím tajemstvím, které mu právě odhaluju a výrazně přikývl, jako že rozumí.
"No, a pak tomu čurákovi dáte do ruky radarovou pistoli a necháte ho pokutovat řidiče za rychlou jízdu!" Dodal jsem vzápětí.
Shrnutí:
Pokuta za rychlou jízdu ................................. 2000 Kč
Pokuta za urážku veřejného činitele .................. 5000 Kč
Pohled na toho policajta, když jsem domluvil ....... k nezaplacení
Přiznávám, že jsem jel trochu rychleji.
Policajt chtěl evidentně úplateček, protože brzy vyrukoval s větou: "A copak vlastně děláte za práci?"
Rozhodl jsem se, že se trochu pobavím: "Pracuju jako prodlužovač penisů na soukromé klinice."
To jej zaujalo a začal se vyptávat: "Vážně? A jak se to vlastně dělá?"
No, a tak jsem začal fabulovat: "No, my máme takovou speciální biotechnologickou emulzi, kterou velmi odborným hmatem vmasírovávám do penisu. Takže když má někdo třeba, odpusťte ten výraz, malýho čuráka, tak po deseti minutách už má čuráka dlouhýho patnáct čísel. Po další hodině ho má dvacet čísel, po další hodině třicet čísel.... No, a když ho masíruju -samozřejmě s přestávkama -asi tak dva dny, tak klidně způsobím, že má čuráka dlouhýho metr padesát."
Polda na mě koukal jak tele na nový vrata a debilně se zeptal: "Metr padesát? Co proboha může kdo dělat s čurákem dlouhým metr padesát?"
No, a v té chvíli přišla moje chvíle. S kamennou tváří jsem odpověděl:
"No, to je jednoduchý, ale musí se to provést přesně, takže pořádně poslouchejte..." (polda se naklonil blíž, protože jsem začal šeptat) "...nejdřív si najdete pořádně dlouhej, bezpečnej a rovnej kus dálnice, jo?"
Poldovi se rozzářila očička nad tím tajemstvím, které mu právě odhaluju a výrazně přikývl, jako že rozumí.
"No, a pak tomu čurákovi dáte do ruky radarovou pistoli a necháte ho pokutovat řidiče za rychlou jízdu!" Dodal jsem vzápětí.
Shrnutí:
Pokuta za rychlou jízdu ................................. 2000 Kč
Pokuta za urážku veřejného činitele .................. 5000 Kč
Pohled na toho policajta, když jsem domluvil ....... k nezaplacení
A to je vtip anebo sdílíš svůj osobní zážitek ? 

vtip, pindoury fakt nemasiruju...
no ved to ani ten typek vo vtipe 

On je to velmi realistický vtip ... minulý týden mě na rovném úseku dálnice zastavily dva produkty této kliniky ... škoda že jsem ten vtip neznal, mohl jsem jim ho říct ...
pytkin: no vidis, jak jsem zblbnul... jestli bych nemel jit na nabor.
trochu z jineho soudku. Zajimava vec, v lete jsem koupil v Auto Esa Ford S-Max. Ted jsem nahodou narazil na tenhle inzerat, rikam si, ze to je nejak poddezrele levny a pak koukam jak puk, ze na fotkach je moje auto:) http://www.autoesa.cz/ford/s-max/mpv/na ... 00317.html (podle par detailu, oderek atd. je to bezpecne poznat). I jinak vsechny ty udaje odpovidaji tomu, co jsem tam pred trictvrte rokem kupoval, akorat jsem to mel bez servisni knihy. Takze by me docela zajimalo co tam ty cirkusaci zase vymysleli za smecko:) To ze i u me to byla nejspis leva jsem tak nejak pocital, ale auto po nejakych preventivnich (rozvody, filtry, klasika...) opravach a investicich funguje v poradku. Ale tohle me trochu prekvapilo...
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
si ho zkus koupit, treba ti ho od pred domu pristavej do bazaru