Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
hele nevim, ja uz jsem mezitim odmontoval to tazny zarizeni, tak aby ho po mne treba nechteli vratit:)
amorph : len aby ti nezatukali policajti na okienko a neprisli ti ho zobrat ..
ivo : podla mna je to uplna picovina .. absolutne nepouzitelne .. zle lietadlo a zle auto v jednom ..
Bavil som sa s Kleinom na TEDx - e, má aj iné zaujímavé myšlienky, ale toto má ešte od Fantomasovho citróna ďaleko...
teď by měla klesnout cena
Tak jsem zjistil že mi během víkendu v Praze nějací sviňáci ukradli ze střechy střešní příčníky Volvo a na nich jsem měl 3 držáky na kolo Thule. Všechno zamčené a je to pryč ... Škoda tak 12 000 ... Můžu být rád že jsem na nich neměl kola, nebo rakev ...
Toto je jediná oblast, ve které jsem horlivým zastáncem islámu ... Hajzlové jedni ...
Toto je jediná oblast, ve které jsem horlivým zastáncem islámu ... Hajzlové jedni ...
rozhodne sekanie ruk by kriminalitu znizilo... som presvedceny..
Plus pravidlo 2x a dost ... Nemluvě o přeměně rodinných penzionů (běžná vězení) na vězení reálného typu (lámání kamene 12 hod. denně atd.). Když si uvědomí že občas mám na střeše velkou rakev Thule a v ní nástroje a příslušenství ...
A ted jsem koukal že mi ti hajzlové i poškrábali střechu
A ted jsem koukal že mi ti hajzlové i poškrábali střechu
Ještě auto drobnost ke včerejší návštěvě z Finska. Pan Hyvonen přijel tímto mega Mercedesem, který si koupil téhož dne ráno v Německu (6 letý, za 20k EUR). Auto opravdu po všech stránkách impozantní a ač nerad, zjistil jsem že má o 13 cm delší prostor v kufru
co to je ? erko ne ? to je fakt mega auto ..
- ReaktoplazmAR
tak čo chlapi, kto už prezul na zimé ? ja pred chvílkou..
ak sa vám náhodou zdá že máte príliš volného času v tomto príjemnom počasí a už sa vám nechce trávit čas v pivnici so syntákmi a chladeními nápojmi, tak stačí poslat manželku s detmi do kina alebo nákupy.. ona sa vám už o zábavu postará.. načo jedno koleso.. hned dve a samozrejme na najfrekventovanejšej križovatke v meste..
a ešte jeden praktický poznatok: zdvihák od Toyoty je totálny šit, prvý krát som robil s iným zdvihákom než od mercedesu alebo VW a bol som zhrozený, keby som nemal iný v druhom aute tak to ani nespravím..
ak sa vám náhodou zdá že máte príliš volného času v tomto príjemnom počasí a už sa vám nechce trávit čas v pivnici so syntákmi a chladeními nápojmi, tak stačí poslat manželku s detmi do kina alebo nákupy.. ona sa vám už o zábavu postará.. načo jedno koleso.. hned dve a samozrejme na najfrekventovanejšej križovatke v meste..
a ešte jeden praktický poznatok: zdvihák od Toyoty je totálny šit, prvý krát som robil s iným zdvihákom než od mercedesu alebo VW a bol som zhrozený, keby som nemal iný v druhom aute tak to ani nespravím..
hevery od toyoty mam ve dvou autech a nemam problem... ja mam ale obe auta z ery, kdy se jeste nesidilo, tak v tom mozna bude ten rozdil
jinak ta moje dokazala uplne to same a to o vystouplej obrubnik. v prvnim kole dira jak do riti, v druhym uz jen skoba ale uz je to dva roky zpet...
btw. jak se jezdi na slovenskych silnicich na takovych gumach? ja uz jsem z tohohle davno vyrost teda. u me jedine profily od 55 vejs
jinak ta moje dokazala uplne to same a to o vystouplej obrubnik. v prvnim kole dira jak do riti, v druhym uz jen skoba ale uz je to dva roky zpet...
btw. jak se jezdi na slovenskych silnicich na takovych gumach? ja uz jsem z tohohle davno vyrost teda. u me jedine profily od 55 vejs