Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa

Jestli jeste nemas objednano, zkus motor T6, ten by te mohl bavit vic. Skoda, ze u toho cvalika nedelaj flexifuel.Ivo píše:Chod motoru (D5) je celkem kultivovaný, podobný jako u XC70, ale při akceleracích bych řekl podstatně tišší (s tím že pro mě je ideál auto s hlukem 0 dBMaximální výkon D5 verze je 225 k (což je o 5k méně než má XC70 Polestar, která je zároveň i o nějaký ten metrák lehčí). Bylo to trošinku znát (a jistě se do toho promítalo i to, že předváděcí auto mělo najeto cca 2000 km takže ještě údajně nejelo na plný výkon). Při běžném jízdním režimu byla živost a síla srovnatelná s XC70, když jsem přepnul do dynamického režimu, nemělo to ten drive a sílu jako když šťouchnu do řadící páky u XC70 a přepnu do sportovního režimu a stane se z toho malé Ferrari
Věřím že ohlášený Polestar pro XC90 a větší zaběhnutí motoru se k tomu přiblíží, zatím v tomto moje XC70 vítězí ...
edit: jak tak koukam, tak ten fordackej flexifuel uz do novejsich aut nemontujou.
- ReaktoplazmAR
zaujimave.. rozmyšlam čo si o tom myslet..
http://interestingengineering.com/self- ... -kill-you/
http://interestingengineering.com/self- ... -kill-you/
tak ono staci vzit poradny stipacky, ze jo... 

Auto bude 28.1.W.Cable píše: Jestli jeste nemas objednano, zkus motor T6, ten by te mohl bavit vic. Skoda, ze u toho cvalika nedelaj flexifuel.
edit: jak tak koukam, tak ten fordackej flexifuel uz do novejsich aut nemontujou.

Jako chronickej Mazdista si musím přihřát tu polívčičku, že zrovna Mazdu nemusí člověk měnit co pár let. Je tak notoricky spolehlivá, že dokud se mi nezalíbí jiná, jezdím do servisu akorát měnit kola léto/zima a olej. Od člověka, který má mou poslední 626ku vím, že pořád slouží bez problémů. Teď mám tohle GHčko a v podstatě o něm co se týče poruch nevím, včetně mimořádně tichýho chodu, zpočátku jsem párkrát startoval už nastartovanej motorbiscuit píše:ivo: poradne auto je podle me prave to, co neni konzumnim zbozim. ale to se tedy asi miji s tvymi potrebami a ocekavanimi. ja mam rad auta, ktera clovek nemusi co dva roky menit. samozrejme problem je, ze neco takoveho se uz dneska vlastne ani nedela. a podobne jako to pise pytkin, popuzuje me u toho volva zejmena esteticka stranka - ta preplacanost a nesourodost, ktera uz podle me zrcadli to, ze volvo uz neni tim starym svedskym volvem. osobne mi v teto kategorii pripada v soucasnosti originalni a sympaticke vicemene jen to, co produkuje landrover (nehodnotim auto jako celek, ale jen tu krabici). mozna bych se jeste dokazal koukat na mazdu cx9, i kdyz mam u ni taky vyhrady, narozdil treba od mazdy 6. mozna bych se taky jeste nakonec nasral a koupil sequoiuod toyoty se mi libi i venza, i kdyz je to o neco mensi (male auto to rozhodne neni).

Rošky
i kdyz se mi sestka libi vic v tom nejnovejsim provedeni, i tahle druha generace je porad moc hezka a porad vypada "moderne". muzu se zeptat, co mas pod kapotou? 

- ReaktoplazmAR

nová 6 je krasne auto.. aj táto.. šestka vyzera dobre ešte dnes aj ten ešte starší model, nehovoriac o tom jak vyzeral vtedy ked bol novinka
Je tam 1798ccm /88kW benzín. Má to velkej kufr, často převážím svoje kytarový aparáty a nástroje, takže je to ok.biscuit píše:i kdyz se mi sestka libi vic v tom nejnovejsim provedeni, i tahle druha generace je porad moc hezka a porad vypada "moderne". muzu se zeptat, co mas pod kapotou?
Tahle nová 6tka se těm hajzlíkům designérskejm taky povedla, jen co je pravda

Rošky
Mazda ujde, ale Volva s60 v60 od roku 2014, nedej boze rovnou plnokrevnej Polestar...

...to je maso

...to je maso
me se porad libi s-max, ale to je holt jasny
A to zatim vic ta predchozi generace, nez ta momentalne nova.

Jinak s dvoulitrem tdci mam po roce prumernou spotrebu cca 6.5l (podle palubniho pocitace 6.0). Neni to dokonaly auto pro kazdeho, ale pro peticlennou rodinu fakt super. V lete jsme vzdycky hodili do kufru dve velky a dve maly kola a kocarek a trada na vylet.

Jinak s dvoulitrem tdci mam po roce prumernou spotrebu cca 6.5l (podle palubniho pocitace 6.0). Neni to dokonaly auto pro kazdeho, ale pro peticlennou rodinu fakt super. V lete jsme vzdycky hodili do kufru dve velky a dve maly kola a kocarek a trada na vylet.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
JjW.Cable píše:Mazda ujde, ale Volva s60 v60 od roku 2014, nedej boze rovnou plnokrevnej Polestar...
...to je maso

Amorph: jj, tyhle motory jsou na hodne slusny urovni. Odchylka spotreby bude zpusobena rozmerem kol, teda ojizdenim pneu.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS