Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
jesteze tam neni mazda 

my recent channel https://www.youtube.com/playlist?list=P ... Hn7Qs-kECD
nikdy me nenapadlo, ze ma jeep tolik spolecneho s hannibalem lecterem...
spíš Renault Ne ?hombrefeo píše:jesteze tam neni mazda

muzikant
V Mazda muzeu mají speciální opatření:

japonci bezne cerpaji do splachovacich nadob pouzitou vodu... samozrejme formulace je trosinku ujeta, ze by voda po umyti rukou byla normalne hneda... ale treba si tam mejou ruce solvinou mechanici 

Hehe, fractal... tak toto je pre mna jeden z nepochopitelnych javov.
Zeny, akokolvek nezne a jemne stvorenia... tazka noha na spojke a tazka ruka pri zatvarani dveri... Cest vynimkam.
Zeny, akokolvek nezne a jemne stvorenia... tazka noha na spojke a tazka ruka pri zatvarani dveri... Cest vynimkam.
Mate nekdo zkusenosti s automatickou prevodovkou? Kupuju ojetinu a jedna z tech lepsich nabidek ma automat. Principielne mi to neva, ale jednak bydlim v Praze (husty provoz, clovek musi rychle reagovat), na kopci - toho se trochu bojim ....a pak, jak je to s udrzbou? Co se tam musi menit, jsou ceske servisy v tomhle zbehle ....?
MDudas: Je to jednoduche. Krome nehy ovlivnuje zenskou taky touha po bezpecnosti. Cim vic prasknu, tim mam vetsi jistotu, ze auto nevykradou (nebo ze nevypadnu za jizdy).
MDudas: Je to jednoduche. Krome nehy ovlivnuje zenskou taky touha po bezpecnosti. Cim vic prasknu, tim mam vetsi jistotu, ze auto nevykradou (nebo ze nevypadnu za jizdy).