Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
wire

Příspěvek od wire »

Jindy2 píše:Hustý, dneska jsem narazil na netu na týpka, co má DeLorean (DMC 12) a je z Plzně. Takže se za ním brzo snad vypravím a pak nahodím nějaké fotky mě v DeLoreanu (stylově v triku s logem Mind Warp haha) - můj sen, teda kromě toho mít jednoho v garáži ;)
To auto vyvolá rozruch kamkoliv s ním přijede, určitě větší, než nějaké BMW co má každej blbeček...
ma v nem i stroj casu a pohon na odpadky? :D
ze je letajici to beru jako samozrejmost :D

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Liteanie bolo predsa v seriovej vybave ..

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

nene, tohle je originální model na Plutonium, kdo by jezdil na to ekologický svinstvo :)
no, hlavně jsem zvědavej, v jakym ho bude mít stavu - přeci jen, model z roku 82, to může bejt už hodně zhuntovaný...ale naštěstí to nerezne, je to z nerez oceli, tak to maximálně bude mít rozdrbaný sedačky...taky s těma novejma autama z hliníku se prostě cestovat časem nedá, to dá rozum ;) akorát na SPZ asi nebude mít OUTATIME :)

PS: název Outatime mi prosím nebrat, mám to v záloze jako název pro nějaký budoucí track...

peteness

Příspěvek od peteness »

Lamborghini Gallardo - inhed k odběru.
http://www.auto-plus.cz/showcar.php?id=90169

Obrázek

fova

Příspěvek od fova »

Myslim, ze jsme zapomneli na temer kultovni japonskou znacku Subaru.
Tahle znacka pro me leta nic neznamenala, dokud k nam neprisel novy kolega, ktery ma Subaru Forester. Svezl jsem se a propadl Subaru kouzlu, jako mnozi prede mnou. Plochy, nizko posazeny boxer motor a symetricky nahon na vsechny 4 kola davaji temhle autum famozni jizdni vlastnosti. Je az s podivem, ze zadna jina automobilka na svete nepouziva tento system. Vozy Subaru tak na silnicich takrka nemaji konkurenta v jizdnich vlastnostech a ani motoricky na tom nejsou spatne. Vetsinou jsou osazene hodne silnymi benzinovymi motory.
Nedavno uvedli na trh prvni Subaru diesel a je to zase plochy boxer - prvni na svete. Uzivatele si ho nemohou vynachvalit.
Dalsi skvelou vlastnosti Subaru je bezporuchovost. Ani po 10 letech se na tech autech nemusi skoro nic vymenit. Problemy byvaji pouze s automatickymi prevodovkami, ktere umi dobre snad jen americane.
Negativem teto znacky je extremne asijsky design, ktery asi nenajde prilis mnoho priznivcu.
Nicmene najdou se i vyjimky.
Protoze se chystam k nakupu noveho vozu, podival jsem se i k Subaru, co nabizi a zalibil se mi Outback.

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nejakou dobu byl jednim z horkych kandidatu, ale pak jsem zjistil, jak malo ma mista na zadnich sedackach v podelnem i pricnem smeru a ze nema uprostred tribodovy pas. Pro nase deti potrebujeme hodne siroke auto s tremi tribodovymi pasy, takze jsem Outback musel vyradit :cry:
Naposledy upravil(a) fova dne 12 zář 2008 22:48, celkem upraveno 1 x.

fova

Příspěvek od fova »

Legacy je docela pekne:

Obrázek

Zato nova Impreza a Forester se mi vubec nelibi:

Obrázek
Obrázek

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Forester je fajn .. Subaru na autosalone nikdy nevynechavam ..

fova

Příspěvek od fova »

Dalsim negativem je to, ze ta auta jsou stavena pro japonske postavy, tzn. ze vyssi lide mohou mit uvnitr problemy.
Vyjimkou je Forester, ktery ma dost vysokou kabinu.

V zapadni Evrope si Forestera kupuji firmy na praci do lesa a do terenu. To auto pry vydrzi strasne moc.
Forester a Outback spadaji do kategorie SUV, i kdyz Outback na to nevypada.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

fova: ty jo, dostals rozum.. :-) mozna ted budou subaru i hezci, kdyz je ovladla toyota. kdybych mohl mit garaz jako harem, urcite by tam nechybela ta proflakla modra impreza se zlatejma kolama a obrovskym nevkusnym kridlem - idealni auto do seversky zimy :-)
jinak co lexus? ja premejslel o pristim aute jako o nejakym z rady is, ale asi to nedopadne :-(
Obrázek
Naposledy upravil(a) biscuit dne 12 zář 2008 23:24, celkem upraveno 1 x.

fova

Příspěvek od fova »

Myslis tuhle :wink: ?

Obrázek

No nakonec to u me vypada na jinou znacku a nevim, jestli ti to mam prozradit :lol:

biscuit

Příspěvek od biscuit »

myslel jsem spis tuhle starsi klasiku colina mcrae
Obrázek

prozrad co mas v merku ;)

fova

Příspěvek od fova »

Zatim to vypada na tohle:

Obrázek

Lehce ojety Ford Mondeo s benzinovym motorem 2.0 nebo 2.5 V6
Nadprumerne jizdni vlastnosti, kterymi strci do kapsy Passata a Oktavku, levny servis, prakticky nic se na tom nesype - u turbodieselu to ale neplati, tam jsou problemy porad. Take jsou jich plne bazary, kdezto o benzinak skoro nezavadis.
O tehle generaci Mondea se rika, ze je to jedno z nejpovedenejsich aut stredni tridy za poslednich 10 let a pritom se jako ojetina prodava vyrazne levneji nez konkurence.
Design zvenku i uvnitr je ovsem ponekud fadni a nepusobi tak "luxusne" jako u VW Group.

Obrázek

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ja moc fordy nemusim no... :-) ale treba jo, i kdyz treba kolega z prace ma td a problem :-)

fova

Příspěvek od fova »

Vzdyt jsem psal, ze TD je problem - rozhodne nebrat. Odchazi tam vstriky vinou nekvalitni ceske nafty.

Jinak hodne povedena ojetina je take benzinovy Focus 1.6 16V.
S tim take nejsou prakticky zadne problemy, v kombiku je to hodne velke a da se na to divat.

fova

Příspěvek od fova »

Musim se s vami podelit o svou radost:

Dnes jsem si nechal privezt tohle z Nemecka.

Obrázek

Obrázek

(fotky jsou z webu prodejce)

Je to rocnik 2005, cerna barva, motor benzin 2.0l, ABS/ESP, interier v cerne kuzi, 6 airbagu, vyhrivane sedacky, okna i zrcatka v elektrice, automaticka klima a CD radio Ford. Auto jsme koupili primo od servisniho strediska Ford a mam k nemu servisni knizku i protokoly ze servisnich prohlidek a oprav. Nikdy nebylo bourane, je ve vynikajicim stavu a slouzilo jako manazersky vuz u nemecke realitky.
Naposledy upravil(a) fova dne 13 říj 2008 22:38, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět