Kdyz uz jsme u koncernu VW, tak treba Passat se hodne zhorsil a je ted na tom s poruchovosti stejne jako Mondeo. A ani Superb neni zadna slava.biscuit píše:fova: celkem si to z tech statistik pekne shrnulale u nas stejne budou nejvic jezdit skodovky a vw
Oktavky jsou o dost lepsi, nez vsechny zminene vozy, ale jsou zase o neco mensi - Oktavka spada do nizsi stredni tridy.
Ty jsi mel tusim nejakou stodvacitku, ne? Take jsem ji mel.biscuit píše: a pak na dojezdeni do konce je vhodny i to co jsem mel ja - pamatujes?dojezdil jsem ji a sla do srotu a ani me to nebolelo - to bylo fajn auto po tyhle strance
Naklady na provoz vynikajici, ale bylo hodne nebezpecne v tom vozit rodinu po dalnici.
4x4 je podobne jakou automaticka prevodovka dalsi potencionalni zdroj problemu, pokud budes kupovat ojetinu.Ivo píše:Ale Subaru má jednu absolutní a zásadní výhodu oproti Mondeu: a to je pohon 4x4 ... Pro m%u11b osobn%u11b je pohon 4x4 základním parametrem p%u159i koupi auta (které m%u11b ted taky %u10deká). Tím %u17ee ne%u17eijeme v subtropech a zima je dost dlouhá a intenzivní, je to pro m%u11b feature No1
Ne kazdy 4x4 umi a prakticky nikdo v Evrope nedela kvalitni automaty. Treba u Subaru je 4x4 bezproblemove, ale Skodovka ho na Oktavkach moc nezvladla a odchazi jim to. Automaty se po urcitem poctu kilometru sypou snad kazde firme.
Ja se v extremnich podminkach casto s autem nepohybuji, takze 4x4 nepotrebuji.