Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
bassline

Příspěvek od bassline »

EXCOM píše: sylit :)
oooooch to bije do ociiii sorry za OT :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

bassline : ano, som Yi dislektik.. ked pisem myslienky, nejak ma netankuje gramatika.. ja potrebujem podat spravu.. ked tie iY vyslovujem, tiez nikto nevie ktore je ktore :)

dendy

Příspěvek od dendy »

bodyia píše:Hmm, tak Q7 považuju za extra strong penis enlargement. To fakt nepotřebuju;-)) Takový RangeRover... to je jiná noblesa. No flam pls, jenom názor.
nuz ja som nikdy nemal problem s velkostou svojho... :)

ale my sme do Q7 proste zamilovany obaja s manzelkou.. proste.. aaaaAAAAaa.. kokos.. akoze.. no comment.. ja som nikdy nebol extra na auta ale proste odkedy som videl Q7 tak po nom tuzim kazdou svojou bunkou.. proste uplne najviac :)

:-D

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Mě bavilo vždycky tohle, ale váha přes dvě tuny moje lehce ekologický smýšlení odradila. SsangYong Actyon a myslím, že se BMW s X6 po nich opičí (Actyon se už přes rok prodává):

Obrázek

Obrázek

dendy

Příspěvek od dendy »

fova píše:Zase se Excome rozchazime v pohledu na design :-)
X5 se mi opravdu hodne nelibi a tohle take moc ne.
ani mne ble.. vseobecne BMW nemam rad..

toto je inac idealna FLAME tema :-)) proste kazdy ma rad nieco ine, uplne ine :-))

bassline

Příspěvek od bassline »

excom: pohoda :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

fova píše:Zase se Excome rozchazime v pohledu na design :-)
X5 se mi opravdu hodne nelibi a tohle take moc ne.
ano kazdy mame na to svoj pohlad, ale BMW design je v niecom unikatny, neda sa napodobit, je charakteristicky.. to auto ma svoju tvar ma svoju charizmu.. je to ako hudba JMJarra.. tiez sa da napodobit ale aj ked to spravi niekto iny, bude sa vzdy koketovat s myslienkou ze sa to PODOBA na Jarra...

nepoznam auto okrem BMW a Porsche, ktore by malo svoju vlastnu tvar tak nezamenitelnu ze sa neda nijako napodobit natolko, aby to nebolo Porsche alebo BeeMer

Mercedes ma tiez svoj charakter, ale prave koli rozdelenemu chladicu BMW a engel eyes, je toto auto nenapodobitelne.. tak ako Porsche so svojimi svetlami a bocnym profilom...

BMW su auta ktore sa nepacia, tu krasu musis najst :)

dendy

Příspěvek od dendy »

inak.. ked odhliadneme od toho komu sa co paci / nepaci.. skuste si seriozne zrovnat list vybavenia zakladnej zostavy Q7, a pri tej cene (1.8M sk) si to porovnajde s inymi autami tejto kateogrie.. budete fakt seriozne prekvapeny ! audi vooobec zdaleka nieje iba o dizajne ... ked som videl co vsetko tam za tych 1.8M napchali tak som nadobudol pocit ze to vobec nieje predrazene auto..

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

TOTO BUDE SUPER THREAD :D

no dajte este nejake novinky, ten SsangYong Actyon je tazky disgasting ako nova Lancia Integrale.. je fajn ze auto chce vyzerat inak ale ono ...hm... este na margo k tomu opiceniu sa...

no neviem kde a co okopirovalo BMW od tohoto omylu prirody.. BMW X5 ma uz druhu generaciu, a prva tu je uz cez 5 rokov.. kedze tento Yong je tu cez rok, tak tazko uverit ze by sa BMW co len obzrelo za tymto autom..
este dodam ze studia X6 trvala zhruba 2 roky ak sa nemylim a to auto bolo uz vtedy zverejnene.. tak predpokladam ze tento rychlo kvaseny Young, letmo nacrel do studie BMW X6, lizol 60% Mercedesom M a moze sa zacat predavat...
( jezis ja som zly dneska 8) )

v tomto aute ja vidim plagiat Mercedes M, total odkopirovany a zmrseny :)
Naposledy upravil(a) EXCOM dne 11 úno 2008 21:38, celkem upraveno 1 x.

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

dendy : mne sa hrozne paci AUDI, hlavne A8, jazdil som na AUDI 100 a to bola nadhera, to auto malo fakt ze krasny strohy design, tak ako to ma dnesna A8.. to je fakt krasne auto.. ale clovek nemoze mat vsetko.. AUDI je u mna neutralne auto medzi Mercedesom a BMW... je niekde medzi nimi.. drzi si svoju poziciu a buduje si respekt ktory maju tieto tri auta...

Q7 je urcite krasne auto, ale na moj vkus je este nedotiahnute, druha generacia alebo facelift to napravi samozrejme.. to auto bolo rychlo hodene na trh lebo AUDI v tomto segmente nemalo rivala ako to ma MB a BMW.. ale ak by som si mal vybrat naozaj Q7 tak asi by som siel do velkeho RANGE ROVERa aj ked Q7 budi tiez velku pozornost...

bassline

Příspěvek od bassline »

ja som vyznavac Jaguaru :)

Obrázek
Obrázek
Obrázek

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Nene, o X5 nebylo ani řečeno ani slovo, psal jsme o X6, novém SUV coupe, které připomíná Actyon minimálně pojetím. Jinak ML tam nevidím... ačkoli pod kapotou je licencovaný Mercedes nafťák. Mě to baví jako zajímavý experiment, stejně jako miluju Avantime od Renaultu, neuvěřitelně nadčasová a extrovertní záležitost.

bodyia
Vybavení

Příspěvek od bodyia »

Bassline super! V synťákách se neshodneme, ale tohle je dobrý!;-)

bassline

Příspěvek od bassline »

Inak nemozem za to, ale ked vidim BMW a AUDI a hlavne s ciernymi sklami, tak sa mi dviha zaludok, mam to uz automaticky spojene s bravcovymi hlavami :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

bodyia píše: psal jsme o X6
studia X6 je znama cez dva roky... len tak mimochodom.. a vychadza z existujucej X5...

Odpovědět