Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
fova

Příspěvek od fova »

To je ono!
O Evo tam rika: This thing absolutely flies :-) :-) :-)

kexik

Příspěvek od kexik »

biscuit píše:fova: to je jasny, ze stejne skoncis u japonce :-) ja bych ale naopak volil neco sportovnejsiho, kdyz deti odrostou. je to prece jenom jinej druh pojezdeni...
ja bych skoncil radeji u neceho sportovnejsiho jak subaru? teda bud som si dosadil blbo premenne, ale (aj ked nemam vodicak) to znie ako hodne zabavna [s]kravina[/s]veta

fova

Příspěvek od fova »

Tohle je take zajimave.

Jak s Bugatti Veyron dosahli top speed - 407km/h:

peteness

Příspěvek od peteness »

na stara kolena mam vyhlidnutou prave tuhle Buggatku. Zatim sporim po 500,-Kc mesicne a naky pekny duchod mi doufam priklepnou, takze to vypada nadejne. No fova jestli mas rad "stare ameriky" jak pises, tak muzu ti nabidnout nake PallMallky nebo Malbora co jeste furt skladuju od dob co nekourim. Clovek nikdy nevi, kdy zase zacne ze jo. Kazdopadne si ale zajed na tu Kubu nekdy, tech aut je tam dostatek. Motory to ma sice Zetor, ale vizualni efekt je uzasny.
Obrázek
a btw ne ze bych chtel furt propagovat Ameriku, to vubec, ale ve statech se taky vyrabeji sportaky:
Chrysler:
Obrázek
Dodge:
Obrázek
Cadillac:
Obrázek
Chevrolet:
Obrázek

biscuit

Příspěvek od biscuit »

kexik píše: ja bych skoncil radeji u neceho sportovnejsiho jak subaru? teda bud som si dosadil blbo premenne, ale (aj ked nemam vodicak) to znie ako hodne zabavna [s]kravina[/s]veta
no jasne sportovnejsiho nez legacy. je vim sportovni je sirokej pojem, rallye nebo okruh - rozdilny auta, presto obe sportovni. ja mel ale na mysli spis ty silnicne sportovni jako je zminenej lexus, nebo jako je tohle maso gt:
Obrázek
nebo pro me asi nejkrasnejsi auto jaky znam - alfa romeo 8c:
Obrázek
nebo treba i neco dostupnejsiho a pro me taky srdcovka - supra:
Obrázek

peteness

Příspěvek od peteness »

Giugiaro Namir

Obrázek

btw co je to ten "tatos"?

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

peteness : to bude asi TATU, tie dve kopulujuce dievcatka z AZIE :)

8)

robim si for... no tatos je tátoš :) nieco ako super auto na ktorom sa vozis, neviem ake ceske slovo mate takto v slangu, ale mam pocit ze mate... ale mam pocit ze tátoš = fáro

peteness

Příspěvek od peteness »

Excom: dik, pridavam to do slovniku. Tatos a kopulujici devcata patri k sobe. Hele vole, kde mám tátoš? :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pockaj .. Tátoš je aj kôň .. Ej švihaj tátošík môj ...

Keitaro333

Příspěvek od Keitaro333 »

presne, tátoš je nieco ako hřebec .... aj ked my tiez mame žrebca tak som teraz zmateny.... :D

biscuit

Příspěvek od biscuit »

aha, tak ja myslel, ze to je odvozenina od traktoru :-D

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no ked sa nad tym zamyslam , tak tátoš bude kôň .. auto je 4or kolesovy tátoš :)

EXCOM

Příspěvek od EXCOM »

to ano ale mam pocit ze v cestine sa pouziva toto je moje faro, v slovencine sa povie toto je moj tatos...
teda aspon si myslim

biscuit

Příspěvek od biscuit »

faro, kocar, kara, zihadlo, pekac, pixla, brko, priblizovadlo, nekdy taky auto ;)

syncro

Příspěvek od syncro »

Osobně jsem fanoušek anglických aut. Spolehlivost je sice pramalá, ale když jezdí, tak jsou super 8-)

Aktuálně jezdím tímhle (Defender 110SW, MY2007):

Obrázek

A v garáži mám ještě Austin Mini z roku 91, který mi slouží od roku 1997. Kdysi jsem ho měl jako jediné auto, ale nevešel se do něj sound, nedalo se v něm spát a neprojel po poli na party 8-) Tohle všechno řeší defík. Spotřeba je cca. 10.5l nafty na sto kilometrů.

Saša
GunJah Records
Bandcamp | Spotify | YouTube | Mixcloud | Soundcloud

Odpovědět