Pytkin: Díky, velký kluci si plní sny, to přece znáš... Když jsem byl malý, dávali seriál o lvici Else. Jezdili tam defíky (tehdy ještě sériemi II) a já se do toho hranatého traktoru zamiloval. Potkal jsem jich spoustu na cestách a hrozně jsem po něm toužil. Od roku 97 jsem o něm vážně přemýšlel, ale pořád mi to přišlo za ty peníze jako úplný nesmysl. Až loni jsem se rozhoupal. To auto je super
Hrozně mě baví v něm jezdit, je to takový vintage feeling. Něco jako klasická konzole, taky by to šlo vyřešit levněji a komfortněji, ale je to prostě klasika.
Saša

Saša
U me je to jako u zenske, nejvetsi roli hraje design. Zajimave, ze clovek se nechtic zamiluje do nejakeho auta a pak po case ta myslenka uzraje v podvedomi a sama si najde cestu k realizaci. Clovek by se tomu mel poddat, pokud to vylozene neohrozi rodinu. Kdyz cek jenom spekuluje, pripada si pak jako prostitutka.
Kdyz uz jsme u tech off roadu, tak me se zase moc libi ta vojenska verze Humwee (H1):

a naopak se mi vubec nelibi ty civilni uzsi verze:

a naopak se mi vubec nelibi ty civilni uzsi verze:

Naposledy upravil(a) fova dne 10 čer 2009 21:32, celkem upraveno 1 x.
V decembri sme hrali s Homo Sapiens na Martinskych holiach.Bez retazi tam policajti ani nepustali,aj tak bolo po ceste plno kadejakych skrizenych zufalcov.Je nas 9ks+aparat.Mame kamarata s Tatrou 805,a ten sa ponukol.ze nas tam vyvezie.Cela akcia bolo jedno velke dobrodruzstvo,lyziari fotili a filmovali ako divi,ked sa ta vojenska ulozenka driapala az ku vleku na redukovanej jednotke.Zaujimave bolo zistenie,ze na cestu Martin-Hole a spat spapala cca 50l benzinu.Ale za ten zazitok to stalo
.

tak toto som nahodou objavil a musim dementovat. slovnaft ma uz vyse 10 rokov perfektnu desulfuracnu jednotku. ak dakto natankoval zasirenu naftu, nebola zo slovnaftu. obsah siry v nasich palivach suvisi s 3% obsahom siry v ruskej rope.bag píše:to BS: nie, z Viedne ide na Slovensko iba male promile. Vacsina slovenskej produkcie poh. hmot sa vyraba v Slovnafte a to pre komplet vsetky spolocnosti. Tie maju ale individualne kriteria na aditiva a kvalitativny standart, ale povod je vacsinou iba jeden.
Uz aj OMV dostal pred casom pokutu od protimon. uradu myslim, pretoze si nechal vyrabat benzin pre slovensky trh u slovenskeho Slovnaftu. A podla podmienok, na zaklade ktorych dostali kedysi licenciu na predaj poh. hmot na Slovensku sa zaviazal, ze bude nejake mnozstvo dovazat a to v tej dobe podliezol, cim neprimerane posilil poziciu Slovnaftu.
Kazdopadne mam informacie, ze sa v ceskoslovensku vyraba nafta s vysokym obsah siry vedome, pretoze sa tym setri casovo narocna operacia, co znamena, ze za rovnaku casovu jednotku vyprodukuje vyrobca cca 1,5 nasobok mnozstva, ktore by bola schopna vyrobit standartnym postupom.
Rozdiel v zisku je tak obrovsky, ze obcasna mini pokuta na niektorej cerpacke nikoho neohrozi.
Inak musim konstatovat, ze na nemenovanej znackovej cerpacke v mojom okoli uz ku takejto kontrole doslo a ze dostali pokutu za presne zmieneny problem..
tak toto je paradne
blog : http://www.dexigner.com/design_news/6152.html
blog : http://www.dexigner.com/design_news/6152.html
Diskuse o 4kolovych vehiklech s volantem
Letos uvedena nova verze Subaru Outback:

Vzhledove se hodne priblizil konkurencnim SUV a rekl bych, ze s designem obecne v Subaru pokrocili vpred.
Sirka narostla o 50mm a vyska o 105mm, coz je dobra zprava. Doposud mi prisel Outback dost maly.
Nejsilnejsi motor bude ted dokonce 3,6l! s vykonem 256koni - samozrejme opet lezaty boxer.
Legacy uz se nebude delat v kombiku a kombik bude uz jen Outback.

Vzhledove se hodne priblizil konkurencnim SUV a rekl bych, ze s designem obecne v Subaru pokrocili vpred.
Sirka narostla o 50mm a vyska o 105mm, coz je dobra zprava. Doposud mi prisel Outback dost maly.
Nejsilnejsi motor bude ted dokonce 3,6l! s vykonem 256koni - samozrejme opet lezaty boxer.
Legacy uz se nebude delat v kombiku a kombik bude uz jen Outback.
Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
Fova : sedel som v nom na autosalone .. Nepochopil som zasadnu vec .. ked si polozis pravu ruku na opierku , tak nedociahnes na paku radenia .. to je dost nepouzitelne ..