Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa
Je ale pravda, že když auto projíždí příliš vysokým sněhem a položí se "na břicho", ani nejlepší 4x4 nepomůže, jenom traktor
)

jo, traktor to je externe 4x4 

Presne tenhle rocnik V70 je designove naaaadherne auto. Moc se mi libi exterier i interier. Ve Svedsku jsem v nem najezdil par set kilometru.Ivo píše:Já si 4x4 u svého Volva V70 (včetně DSTC) nemůžu vynachválit ... V zimních podmínkách, v neodhrnutém sněhu na cestách a do kopců, i v břečkách, ve kterých se běžná auta pohnou jen s potížemi, tohle autíčko jede naprosto s přehledem a ve spojení se stabilizačním systémem DSTC skoro jako po asfaltu ...
Jedine, co mi u tohohle auta vadi, je to, ze je na muj vkus malo sportovni a pri prudkych zmenach jizdy se houpe. Ford je v tomto ohledu mnohem agresivnejsi. Ale chapu, ze kazdemu vyhovuje neco jineho.
Jinak ted, jak byl ten snih, jsem jel Mondeem z Plzne na vesnici, kde stavime. V zime je tam docela dost snehu a moc se to neprohrnuje. Mondik si s tim docela dobre poradil, prestoze to neni ctyrkolka. V zatackach sedel dobre a na ledu ESP hned kompenzovalo jakekoliv ustrely do stran. Kdyz Felicia prede mnou jancila jako pominuta, od jednoho prikopu ke druhemu, tak ja jsem o zadnem naledi nevedel. Pritom ona jela 60km/h a ja 90km/h.
Jedina slabina tohoto vozu je v rozjezdu na ledu, kde hrabe a ma co delat, aby se plynule rozjel. Tam musim vypinat ESP a na ctyrkolky se nechytam.
Kdyz jsem ted zazil to naledi a snih, tak jsem to s pripadnym novym autem ponekud prehodnotil. Misto maleho sportacku ala Focus ST pro sebe, bych spis prodal zeny starou Oktavku a koupil ji take nejakou ctyrkolku. Za 200 000Kc uz se da koupit pekny Subaru Forester z roku 2004. Ta Oktavka fakt na takovehle podminky neni stavena a nerad bych, aby skoncili s detmi nekde v poli.
Tak to je jasne, ze je to ucelove postavene, kdyz je to reklamni material. Za Q7 bych rozhodne ruku do ohne nedal. X5 ma vyrazne lepsi jizdni vlastnosti. X3 neznam, ale asi to bude podobne.dendy píše:fova: ako zaujimave ale na druhej strane mi to pride ucelovo vybrate - sak nakoniec ma to byt reklama na subaru takze museli vybrat zrovna take auta kde 4x4 nefunguje ako maby sme sa pozreli keby vybrali X3/X5 alebo audi q5/7
) minimalne za X3 viem dat ruku do ohna, zatial nesklamala ani v extremnych situaciach
Nebo tohle:dendy píše:jo, traktor to je externe 4x4
http://www.youtube.com/watch?v=5LHmiI1v5qI

Já rád jezdím decentně. Sice občas rychle, ale žádná prudká "sportovní" jízda. Takže tohle Volvo mi hodně vyhovuje svou "aristokratickou" robustností a zároveň i velkou silou a akcelerací, když je třeba .... Ten Forester je moc fajn, jen ten vzhled mi vždycky připadal trošku "retardovaný"
) V těch nejnovějších modelech už to myslím trošku vylepšili ...

Forester je osklivy i v nejnovejsi verzi. 
Vnejsek jeste jde, ale interier pusobi dojmem 10 let stareho auta.
Ale Subaru neni o designu...

Vnejsek jeste jde, ale interier pusobi dojmem 10 let stareho auta.
Ale Subaru neni o designu...
Jinak Ivo na te treti fotce tam mas svedskou SPZ? Tys to dovezl ze Skandinavie?
Ne, to byla dočasná německáfova píše:Jinak Ivo na te treti fotce tam mas svedskou SPZ? Tys to dovezl ze Skandinavie?

Tak at dobre slouzi. Je to fakt pekna kara.
Kolega chce v lete take kupovat V70. Ma mohutnou postavu, a do V70 se dobre vejde.
Kolega chce v lete take kupovat V70. Ma mohutnou postavu, a do V70 se dobre vejde.
moj kolega si chcel kupit XC70 .. a ked zistil ze doprava bude stat ~1000 EUR , tak sa rozhodol ze si pre to pojde sam a spravi si vylet .. tak si za tych 1000 EUR spravil vylet po skandinavii a este sa tyzden valal u brata v nemecku ..
ty vojenske hammery jsou moc pekne, ale ta spotreba je fakt brutalni
kdybyste na ceste nasli klice, na chodniku, od audi a mercedesu... do ktereho byste vlezli se svym nejlepsim kamaradem?
kdybyste na ceste nasli klice, na chodniku, od audi a mercedesu... do ktereho byste vlezli se svym nejlepsim kamaradem?
dejme tomu R8 vs. SLS AMG 

no ja bych radsi nasel klice od libovolneho skyline, silvia nebo gtr
prece jen - japan rules
btw do hummeru se s oblibou montuje lpg.. to uz pak ta frajerina tolik neboli

btw do hummeru se s oblibou montuje lpg.. to uz pak ta frajerina tolik neboli

lpg? jako satelitni vyhledavac?
ne. liquefied petroleum gas.. lpg cerpaci stanice jsou uz snad i u vas
taky se pouziva lng (zemni plyn)