Vše, co se netýká hudebního šílenství, MIDI a audia
Odpovědět
kexik

Re: Spotreba nasho 4kolesoveho tatosa

Příspěvek od kexik »

nunu: 18000 je strasne malo... mekupil si nejaky fake? verim tomu ze take veci sa deju... ja mam na letnych najazdenych vyse 40k, su to sracky barum brilantis a dezen ma este furt 4mm a viac...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nunu : letne Bridgestone Turanza eco 300 , alebo tak dako .. Zime GOOD YEAR UltraGrip 7

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

nunu píše:Kolik maji nalitano, to jestli jsou tam jednu sezonu nebo ctyri mi nepomuze...
Ty Dunlop tak 30k , Good Year skoro 100k ... (ale v mém případě jsou hnací nápravy všechny - AWD)

nunu

Příspěvek od nunu »

mne se chce brecet -))) Fakt vydrzely tak malo, byla kupovana sada, na prednich mam jeste 6mm a to mam na nich 25k. Ty micheliny jsou jeste horsi. Vazim 1700kg, jeste mne napadlo jestli nejdou do kytek ze je to tezsi auto. Uvazoval jsem i o tech barumkach, jestli by vydrzely alespon stejne, tak jsou levnejsi... Jenze pak si rikam ze na gumach se setrit nema, ze muzou zachranit mnoho penez kdyz se nejaky pruser staci ubrzdit.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

na gumach by som urcite nesetril .. ale 18k km je fakt malo .. to je dake divne ..

kexik

Příspěvek od kexik »

na barumky sa vyser, huci to a na mokrom nesedi na ceste. Ja rozmyslam ze kupim nokian.

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

nunu píše:A.tom.x: Vykon na kila je u toho asx nejakych 0,88PS/kg... Ta cipla kokta te dojede, predjede a ujede.
Ja ale nejezdim jako hovado, nemam problem z toho dostat 190 a predjet kohokoliv na D1, me jde o to, ze v Brne zaradim za 6 a pokud mi tam nikdo nevjede tak jedu porad konstantne svych 145 az do Prahy (v noci se to obcas i podari) a sezere to 6.3 - 6.5 l/100km podle nakladu
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

a.tom.x

Příspěvek od a.tom.x »

Kermitak píše:No, mozna mam moc velky oci a nakonec skoncim u Focuse ;) To se zda je relativne spolehlivy auto, dily jsou levny, za 220 se da sehnat skoro novej, podvozek super (v ramci tridy)... Nazory na nej?
Neuvazoval jsi o variante Focusu jmenem Mazda 3? Ja to mel 1.6 benzin kolega 1.9 TD a absolutní spolehlivost nalitali jsme na tom kazdej tusim 180
Art of Sound - Professional Soundware Solution
http://www.aos-pro.com

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Mrknu na to, dik za tip. Ale vcera jsem se svezl dvoulitrovym prasakem z 2008 v nejvyssi vybave, 170hp a jsem ted teda hrozne namlsanej :] Ale to je takovy to prvotni nadseni, za par dni to opadne a budu schopen zase premyslet :)

biscuit

Příspěvek od biscuit »

kermitak: kasli na prasaky ;)

nunu: neblazni, poptej se treba na bmw foru, co maj nazuto lidi se stejnym autem jako mas ty a kolik vydrzi. ale na barumky bych zapomnel.
je tolik dobrejch gum, ze je skoda utracet za sragory ;) na celice mam letni falken fk451 (r16/205/50) (ty mi prijdou, ze se sjizdi trosinku rychlejc, ale i tak mam na nich najeto nejakejch 25tis a jsem nekde na 6mm na obou napravach) a na mazde dunlop sp9000 sport (r15/205/50), na tech jen nejakych ani ne 10tis., ale mam z nich pocit, ze vydrzi naveky, vypadaji porad jako nove. oproti falkenum mozna trosku hur drzi stopu (ale tezko se to hodnoti, na mazde je o dost horsi podvozek), ale oboje to jsou komfortni gumicky za rozumnej peniz.
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Falken/FK451.htm
http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/Dunlo ... t-9000.htm

jinak myslim, ze vetsina od vyrobcu: pirelli, dunlop, falken, toyo, yokohama, kumho, goodyear, bridgestone budou super na normalni jezdeni. jinak mam skvelou zkusenost i se znackou fulda - byl to ekonomickej kup, ale byly to fakt ferovy gumy :-) taky nesmim zapomenout na nokiany - mam zimni wrg2 a jsou krasne tichy a presto bezvadny na snehu (samozrejme nejsem zadnej horal, takze v extremu nevim ;) )

osobne si myslim, ze cim lepsi ma guma grip, tak tim rychleji se sjizdi - myslim, ze je to jednoducha fyzika - mekci vs. tvrdsi smes

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

kexik píše:omyl, prevodovka je vzdy "sparovana" s motorom, 1.9TDI ma vzdy tu samu prevodovku,
to ma nikdy nenapadlo.. automaty si robí každý sám, tak som myslel že aj v prevodovke može byt rozdiel.. tak som sa dnes na to pýtal a nakonec mám v audine tú istú aká je v "mne tak nesympatických" superboch :)
Ivo píše:Diagnostika odhalí bohužel jen elektronické záležitosti ...
bohužial ano, ale aj to je niečo, čím viac toho vieš tým lepšie.. samozrejme najlepšie mat so sebou človeka čo sa tomu dobre rozumie a záleží mu na tom aby si dobre kúpil (a ešte lepšie od takého kúpit :) ).

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Je to vždycky do jisté míry loterie ... člověk má bud štěstí nebo smůlu ... bez záruky ...

ReaktoplazmAR

Kermitak píše:Mrknu na to, dik za tip. Ale vcera jsem se svezl dvoulitrovym prasakem z 2008 v nejvyssi vybave, 170hp a jsem ted teda hrozne namlsanej :] Ale to je takovy to prvotni nadseni, za par dni to opadne a budu schopen zase premyslet :)
tak ti ešte pridám :) , zažil som v našej rodine 2 passaty, jeden u nás nabehal cez 280 000 km (z toho min. 100 000 plne naložený, sklopené zadné sedačky a tak..) bez žiadnych porúch!!! všetko čo bolo na nom robené bola len bežná údržba, keby som mal nekonečno miesta na dvore tak ho nikdy nepredám :!:, r.v.1994, 1,9 hladký diesel, hovoril som mu "immortal", predal som ho tento rok za 1000 € (mal 340 000 km), v zime ked stál asi 2 mesiace a bol zasnežený tak že som nevedel kde je predok, som sa stavil s fotrom že ho naštartujem na 1krát a vyhral som.. no a švagor má 1,9 TDI, r.v. 2004, 4-kolku, a už som ho viac krát lámal aby mi ho predal :), imho vynikajúce auto.. spolahlivejšie auto ako passat som nezažil, celkovo vw sa mi zdajú najtrvácnejšie (ale neviem ako tieto nové), mal som aj golfa r.v. 1976 - tiež nezničitelné auto, ešte máme vw transporter, ten má prezívku "immortal 2" :)

ReaktoplazmAR

Ivo píše:Je to vždycky do jisté míry loterie ... člověk má bud štěstí nebo smůlu ... bez záruky ...
tak ako zo všetkým, "život je pes" :)

hombrefeo

Příspěvek od hombrefeo »

passat je jednicka

Odpovědět